arrow_drop_up arrow_drop_down
1 september 2020 

3 Tips voor het behalen van meer resultaat

Veel vrouwen kiezen voor het ondernemerschap vanwege de vrijheid die het biedt, zoals zelf beslissen hoe laat jij je dag start, zelf bepalen welke opdrachten je aanneemt maar ook voor de financiële vrijheid die het met zich meebrengt.

Je wilt meer omzet en inkomsten genereren uit je bedrijf en geen stress hebben over je financiën. Om te gaan leven VAN je bedrijf in plaats van VOOR je bedrijf. Herkenbaar? Vandaag geven we je 3 tips om meer resultaat te behalen, oftewel meer omzet en inkomen.

Tip 1. Maak een stappenplan

Wanneer je resultaat en succes wilt behalen en moeiteloos wilt ondernemen, moet je hier structureel mee aan de slag. Dit doe je aan de hand van een A tot Z stappenplan. In je stappenplan neem je op hoe jouw bedrijf er over 5 jaar uitziet, waarom je bent gaan ondernemen en wat jouw ideale verdienmodel wordt. Je hebt een systeem nodig dat je helpt om je progressie bij te houden. Jij bent degene die de leiding heeft over jouw bedrijf. Met dit stappenplan werk je naar jouw ideale bedrijf en droomleven.

Tip 2. Maak keuzes

Als ondernemers zijn we hier heel goed in (lees: eigenlijk niet): alles tegelijk willen doen. Het is één van de grootste valkuilen in het ondernemerschap. Als je alles tegelijk doet, kun je niet ergens 100% voor gaan en ben je ook bezig met de verkeerde dingen. Daarom is het belangrijk om goede keuzes te maken voor jezelf en voor jouw bedrijf. Ben je bijvoorbeeld niet goed in boekhouden en hik je daar telkens weer tegenaan, kies er dan voor om het uit te besteden aan een goede boekhouder. Dit geeft jou de kans om aandacht te geven aan de zaken waar jij goed in bent.

Lees ook: 3 Redenen waarom jij als ondernemer moet blijven investeren in je bedrijf

Tip 3. Focus

Focus is wel een van de belangrijkste aspecten waardoor je meer resultaat kunt gaan behalen. Focus heeft alles te maken met het duidelijk stellen van doelen. Wil jij binnen 6 maanden groeien tot een autoriteit in jouw veld, ga hier dan mee aan de slag. Heb jij als doel om binnen 1 jaar minimaal 20 betalende klanten binnen te halen, focus je dan daarop. Maak een lijst met targets zodat je weet waar je aan moet werken.

Neem je bedrijf serieus en investeer. Zo kom je verder en behaal je meer resultaat en dus meer omzet en inkomen. Omring jezelf ook met gelijkgestemden. Niet alleen om te sparren, maar ook om die focus te houden.

 

Blijf ook via onze social mediakanalen op de hoogte:

Instagram: @nowherdays
Facebook: @nowherdays
LinkedIn: @nowherdays

Over de schrijver
Nowherdays staat voor onafhankelijke vrouwen van nu. Het is onze missie om jou te helpen goed te kunnen leven van je bedrijf. We inspireren je op dit platform middels onze blog's en video's over (online) ondernemen. Met onze cursussen en opleidingstrajecten helpen we je een succesvol bedrijf te bouwen zodat jij meer (financiële) vrijheid ervaart.
Reactie plaatsen

We maken gebruik van Cookies