Meer groei en resultaat? Ga aan de slag met een business coach
Meer groei en resultaat? Ga aan de slag met een business coach
31 mei 2021 
4 min. leestijd

Meer groei en resultaat? Ga aan de slag met een business coach

Een succesvol bedrijf komt je niet aanwaaien. Daar moet je hard voor werken. Wie wil nou geen succesvol bedrijf bouwen? Je vindt hiervoor voldoende inspiratie online.

Maar echt stap-voor-stap leren hoe je dit doet ontbreekt vaak. Want hoe doe je dat nou echt? En wat doet zo’n coach eigenlijk? Waarom heb je er überhaupt één nodig? Is het ’t geld waard?

We zetten vandaag een aantal voordelen en beweegredenen op een rij zodat jij met een goede business coach aan de slag kan gaan.

Wat doet een business coach?

Een business coach, een term die al veel zegt: iemand die jou coacht voor je business. Deze persoon helpt jou met het groeien van je bedrijf. Een goede business coach begeleidt jou in het overwinnen van obstakels in je ondernemersjourney. Ondernemen is namelijk niet alleen het laten groeien van je bedrijf, maar ook jezelf naar een hoger niveau tillen.

Jouw stok achter de deur

Je groeit als ondernemer wanneer je een stok achter de deur hebt, iemand die je accountable houdt voor de taken waar jij mee aan de slag moet. Je kunt niet even zeggen ‘ohw, dat doe ik ergens later deze maand wel’ of ‘Ik bel diegene morgen wel’. Wat er dan gebeurt: je laat het liggen. Vervolgens gebeurt er helemaal niks meer en verdwijnt het ergens onderaan je takenlijst. Het mooie van een coach is dat hij/zij jou accountable (verantwoordelijk) houdt voor datgene wat je wel of juist niet doet. Het resultaat hiervan is dat jij je taken afkrijgt en daarmee ook meer ruimte creëert voor het behalen van resultaten.

Focus en prioriteiten

Barst jij ook van onwijs veel ideeën? Heb je ook altijd al een nieuw plan klaarstaan, wanneer de ander nog niet definitief is? Herkenbaar? Veel ondernemers hebben dit. Je wilt je product op de markt brengen, je wilt gaan bloggen, je wilt ook nog een YouTube-kanaal opstarten en het liefst ook een podcastserie lanceren. Too much, right? Waar is de focus? Een business coach helpt jou om de prioriteiten te stellen en om de juiste focus op de juiste ‘taak’ te leggen. Alles wat even kan wachten, wordt aan de kant geschoven. First things first, focus in je bedrijf.

Je hoeft het wiel niet opnieuw uit te vinden

Wanneer je net als ondernemer start, sta je voor een groot avontuur. Als (startende) ondernemer kom je voor dilemma’s en moeilijke beslissingen te staan. Het is vallen en opstaan, keuzes maken en doorgaan. Een business coach heeft deze hobbels al een keer meegemaakt. Je hoeft dus niet aan te modderen met het nemen van beslissingen en stappen. Jouw coach kan je gericht advies geven wat je in bepaalde situaties moet doen.

De juiste mindset

Ooit gehoord van de ondernemers-mindset? Wanneer je beperkende gedachtes hebt zoals ‘wie zit er op mij te wachten?’ of ‘Kan ik dit wel aan?’, dan is de kans erg klein dat jij gaat groeien, zowel op persoonlijk vlak als in je ondernemersjourney. Een business coach is iemand die deze mindset heeft en jou kan helpen met een positieve mindset. Jouw coach leert je op bepaalde manieren denken zodat jij stappen kunt gaan maken.

Lees ook: Ideeën genereren voor jouw online bedrijf

Coaches zijn er in ‘verschillende smaken’. Zo zijn er coaches die starters helpen en er zijn coaches die gevestigde ondernemers helpen groter te worden. In welke fase jij je ook bevindt, er is altijd wel een coach te vinden die jou kan ondersteunen in je ondernemersjourney.

Need help?

Bij Nowherdays maken we ingewikkelde dingen simpel. Eerlijk is eerlijk, niemand heeft er wat aan wanneer zaken te ingewikkeld worden gemaakt. Je kunt je heel druk maken over ‘van-alles-en-nog-wat’. Of je kunt een aantal basis zaken goed op orde hebben – our way to success. We leren je welke bouwstenen van belang zijn en hoe je hiermee aan de slag gaat. Wanneer jij echter consequent aan de juiste bouwstenen werkt behaal je succes. Speciaal voor jou hebben we onze Nowherdays trajecten sterk in prijs verlaagd.

Het Startup Traject

Het Startup Traject is jouw beste keuze wanneer je serieus aan de slag wilt gaan met een eigen bedrijf. Je wilt graag je eigen bedrijf starten, maar je hebt geen idee waar je moet beginnen. Misschien heb je zelfs nog geen concreet idee voor een bedrijf. In het Startup Traject krijg je toegang tot maar liefst 14 (!) cursussen om je kennis te verrijken:

 • Start je Droombedrijf
 • (Online) Marketing
 • Creëer 10x meer resultaat
 • Doelgroep
 • Financiën
 • Lanceringen
 • Mindset
 • Product Creatie
 • Reality Check
 • Sales
 • Strategie
 • Verdienmodel
 • Website

Het Groeitraject

Het Groeitraject is voor de girlboss die al serieus aan het ondernemen is en haar bedrijf graag verder wil uitbouwen. Je wilt een team om je heen vormen, zodat je niet alles meer zelf hoeft te doen. Jij wilt namelijk meer geld verdienen, maar niet harder werken. Je zou niets liever willen dan een schaalbaar verdienmodel creëren, zodat je kunt werken waar en wanneer je wilt. Je wilt de leider van jouw markt zijn en echte vrijheid ervaren in je bedrijf. Je weet dat je door 1-op-1 coaching het snelste resultaat gaat behalen. Bij het Groeitraject staan er zelfs nog 2 extra cursussen voor je klaar: Management en Opschalen.

Al onze cursussen zijn gecreëerd met de hulp van maar liefst 23 (!) experts. Onder andere Youri Meuleman (E-mail marketing funnels), Kim Buining (Facebookgroepen), Anne Quaars (Positionering), Femke Hogema (Profit First) en Charlotte Meindersma (Charlotte’s Law) werkten mee om de cursussen te ontwikkelen.

De combinatie van de juiste kennis en de juiste begeleiding die we je een jaar lang 1-op-1 geven, gaan zorgen voor jouw groei en een nieuw resultaat. We kunnen dit samen aan!

Wil je meer informatie over onze mega aanbieding? Check dan hier alle info.

Bij Nowherdays werken we alleen met gecertificeerde coaches.

Tot volgende week!

”Together we will make a difference”

Blijf ook via onze social mediakanalen op de hoogte:

Instagram: @nowherdays
Facebook: @nowherdays
LinkedIn: @nowherdays

Over de schrijver
Nowherdays staat voor onafhankelijke vrouwen van nu. Het is onze missie om jou te helpen goed te kunnen leven van je bedrijf. We inspireren je op dit platform middels onze blog's en video's over (online) ondernemen. Met onze cursussen en opleidingstrajecten helpen we je een succesvol bedrijf te bouwen zodat jij meer (financiële) vrijheid ervaart.
Reactie plaatsen