In 8 simpele stappen je online bedrijf opzetten - Nowherdays
In 8 simpele stappen je online bedrijf opzetten
03 mei 2021 
3 min. leestijd

In 8 simpele stappen je online bedrijf opzetten

Je eigen online bedrijf starten is een grote droom van je. Je wilt vrijheid kunnen ervaren en ondernemen op jouw eigen voorwaarden. Het starten met een online bedrijf vergt even wat inzet, maar wanneer je eenmaal gestart bent, zijn de perspectieven en mogelijkheden oneindig!

Je hoeft geen ondernemerservaring te hebben om een online bedrijf op te zetten, want wij zijn van mening dat elke vrouw het in zich heeft om dit te doen en financieel onafhankelijk te zijn.

Dit zijn de 8 simpele stappen om jouw online bedrijf succesvol te starten

Het opzetten van een online bedrijf lijkt easy, maar vergis je niet, hier gaat toch wat tijd, aandacht en discipline in zitten. Door de volgende 8 stappen goed door te nemen, weet je wat jou te wachten staat in de startfase van jouw ondernemersreis. Let’s start!

Stap 1: Jouw ultieme reden om te starten

Waarom wil je gaan ondernemen? Het kan zijn dat je helemaal klaar bent met je 9 tot 5-baan. Of dat je vastgeroest bent in oude gewoonten en daaruit wilt losbreken. Misschien zit je momenteel zonder werk en zie je online kansen. Er kunnen zat redenen van toepassing zijn, maar wat de reden ook is, weet van jezelf waarom je wilt gaan ondernemen.

Stap 2: Een solide basis

We weten allemaal dat wanneer er een stevige fundering ligt, je met een gerust hart kunt gaan ondernemen. Bepaal wat je missie is, hoe jij de toekomst voor jezelf en jouw bedrijf ziet, maar ook wat jouw randvoorwaarden zijn om te kunnen ondernemen.

LEES MEER: 3 tips voor het behalen van meer resultaat

Stap 3: Persoonlijke puzzel

Hoe goed ken jij jezelf? Om een bedrijf te starten, moet je van jezelf weten wat je wel en niet leuk vindt. Waar je krachten liggen en wat je talenten zijn. Wanneer je deze helder en inzichtelijk hebt, kun je die inzetten voor je bedrijf. Ken jezelf dus door en door.

Stap 4: Ideeën genereren

Wanneer je duidelijk hebt wat jouw talenten en kernwaarden zijn, wordt het tijd om ideeën te genereren. Pak je (digitale) pen en papier en ga aan de slag. Schrijf alle ideeën op die in je opkomen. Eerder heb je randvoorwaarden opgesteld, toets hier jouw ideeën aan. In deze stap zul je al merken dat bepaalde ideeën stiekem je voorkeur krijgen.

Stap 5: Concept kiezen

Je streept aan de hand van een drietal criteria, ideeën van je lijst. Het beste idee blijft over. Je gaat nu een concept kiezen; welk ultiem verdienmodel past bij jou? En om te verklappen, er is voor iedereen een perfect verdienmodel.

Stap 6: Wie wil je helpen?

Zonder doelgroep, geen verkoop. Als je niet weet wie jouw doelgroep is, wordt het lastig om je aanbod te verkopen. Hoe? Door letterlijk met ze in gesprek te gaan en erachter te komen waar ze precies tegenaan lopen. Ken je iemand die mogelijk tot jouw doelgroep behoort, ga in gesprek, stel wat vragen. Hoe meer vragen je stelt, hoe meer informatie je tot je krijgt en hoe beter jij je aanbod kan laten aansluiten. Ken je doelgroep door en door.

Stap 7: Let’s try!

Tijd om te gaan testen! Je doelgroep is helder, jouw aanbod is het antwoord op hun probleem en je verdienmodel sluit naadloos aan. Nu is het tijd om jouw aanbod en gekozen verdienmodel te testen in een pilot.

Stap 8: Let’s get real

Het begin is het lastigst. Maar wanneer je eenmaal helder hebt wat je aanbod is en hoe je dat op de markt wilt gaan brengen, dan is het tijd om echt te starten! Zorg ervoor dat je je naam gekozen hebt, je domeinnaam hebt vastgelegd en je bedrijf ingeschreven hebt bij de Kamer van Koophandel.

Samen aan de slag met Nowherdays

Wil jij ook je online business opzetten? Je hoeft het niet alleen te doen. Wij helpen je. Van 17 t/m 22 mei geeft founder Paulien 6 LIVE masterclasses. Hierin leert ze jou…

✅ Hoe je een winstgevend (en schaalbaar) verdienmodel creëert en niet uurtje-factuurtje hoeft te  werken

✅ Hoe je middels onze ‘online verkoop techniek’ 250.000+ euro kunt omzetten

✅ Hoe je ervoor zorgt dat je locatie & tijd onafhankelijk je geld kunt verdienen (incl.   voorbeelden)

✅ Hoe je geld kunt verdienen met je passie

✅ Welke onderdelen van belang zijn om een succesvol bedrijf te bouwen

Daarnaast geeft ze je ook nog een exclusief kijkje in de bouwstenen van onze Succes Blueprint waarmee we met Nowherdays 200.000+ euro omzet creëerden en zij tegelijkertijd met haar vriend al 2 jaar non-stop de wereld over reist. Na het volgen van deze gratis cursus weet jij meer over slim online ondernemen dan de gemiddelde ondernemer.

Het enige dat jij hoeft te doen is snel een plekje te reserveren (het is gratis!). Wees er snel bij, we hebben beperkt plek en je kunt je nu tijdelijk t/m 17 mei gratis aanmelden. Al 4000+ vrouwen gingen je voor en beoordeelden deze cursus gemiddeld met een 8+.

Ben je erbij? Meld jezelf aan via deze link; https://nowherdays.nl/succesvolbedrijf

 

Tot volgende week!

”Together we will make a difference”

 

Blijf ook via onze social mediakanalen op de hoogte:

Instagram: @nowherdays
Facebook: @nowherdays
LinkedIn: @nowherdays

Over de schrijver
Nowherdays staat voor onafhankelijke vrouwen van nu. Het is onze missie om jou te helpen goed te kunnen leven van je bedrijf. We inspireren je op dit platform middels onze blog's en video's over (online) ondernemen. Met onze cursussen en opleidingstrajecten helpen we je een succesvol bedrijf te bouwen zodat jij meer (financiële) vrijheid ervaart.
Reactie plaatsen
arrow_drop_up arrow_drop_down