3 Succesvolle manieren om passief inkomen te genereren
3 Succesvolle manieren om passief inkomen te genereren
27 oktober 2020 
3 min. leestijd

3 Succesvolle manieren om passief inkomen te genereren

Wil jij ook wel eens geld verdienen zonder daar keihard voor te werken? Klinkt als een droom, nietwaar? Er zijn een aantal manieren waarop jij passief inkomen kunt genereren. Er helemaal niks voor doen gaat niet, maar het aantal uren dat je hierin stopt is vaak beperkt. Hierdoor heb je meer tijd over voor het ondernemen.

In dit nieuwe blog hebben we 3 manieren op een rij gezet waarmee jij een extra inkomstenstroom kunt realiseren.

Affiliate Marketing

Je hebt hier wellicht eerder van gehoord: affiliate marketing. Enorm populair in Amerika en nu langzaamaan begint het terrein te winnen in ons landje.

Wat is het nu precies?

Kort door de bocht: je promoot, in ruil voor geld, een dienst of product. Wanneer dit product of dienst verkocht wordt, ontvang je een percentage commissie. Hoeveel dit is, is helemaal afhankelijk van het bedrijf van wie jij affiliate partner bent.

Affiliate marketing is een manier waarmee je, naast je reguliere werkzaamheden, geld kunt verdienen. Je hoeft er niet onwijs veel voor te doen, maar wat sales skills zijn wel handig. Ga een partnerschap aan met een bedrijf die diensten/producten aanbiedt waar jouw doelgroep zich in kan vinden én waar jij je goed bij voelt. Je krijgt een gepersonaliseerde link die je kunt gebruiken. Jij promoot dit vervolgens in een video, met een Instagrampost of met een blog. Wanneer er op de link wordt geklikt en er iets wordt aangeschaft, krijg jij daar commissie voor.

Hoeveel je verdient, hangt erg af van het soort dienst/product dat je promoot en de hoogte van de percentages. Die variëren namelijk van 8% – 30%. Er zijn hier en daar uitschieters.

Bekende affiliate netwerken: Bol.com, Daisycon, Amazon en Wehkamp.

Google Adsense

Een andere manier om passief geld te verdienen, is door middel van Google Adsense, een programma van Google. Deze methode is interessant wanneer je een eigen website hebt en hier geld mee wilt verdienen. Hoe meer bezoekers je op je site krijgt, hoe meer je verdient.

Je plaatst advertenties van derden. Deze kies je niet zelf, maar dat doet Google voor je. Een voordeel hiervan is dat je er weinig tijd in hoeft te steken. Adsense zoekt advertenties die aansluiten bij de bezoeker van je site en vertoont deze. De advertenties zijn daardoor dus relevant en is de kans groot dat de bezoeker erop klikt en jij daarmee dus geld verdient. Dit gaat via het Pay Per Click (PPC) principe. Dat houdt in: hoe meer mensen er op de advertentie klikken, hoe meer jij verdient. Easy, right? Het gaat pas goed voor je werken wanneer de advertenties die vertoond worden, bij het onderwerp van je website passen. Ben je interieurstyliste, dan is de kans groot dat er wordt geklikt op advertenties over meubels dan advertenties over cupcakes.

Beleggen

Een derde manier om passief geld te verdienen, is beleggen in aandelen. Beleggen klinkt eng. We know. Maar wanneer je dit goed doet, simpel en veilig, kun je de risico’s beperken. Zie beleggen als een methode voor de lange termijn. Je wordt er namelijk niet in 1 keer super rijk van. Het heeft tijd nodig. Alleen dan kan je succesvol worden.

Het is je vast niet ontgaan, je spaarrente stelt helemaal niks meer voor. Je spaar elke maand 200 euro, na 10 jaar heb je ongeveer 70.000 euro bij elkaar gespaard. Maar stel dat je gaat beleggen en dit bedrag investeert in aandelen dan zal dat na 30 jaar ongeveer een waarde hebben van 240.000 euro. Dus investeren in aandelen is op de lange termijn een slimme keuze!

Samen aan de slag?

We gaven eerder dit jaar twee keer de cursus ‘Samen starten met Beleggen’. Deze groepen zaten binnen no-time vol, al meer dan 330+ mensen deden mee met de cursus en beoordeelden deze gemiddeld met een 8,3. De afgelopen maanden kregen we veel berichtjes wanneer er weer een groep zou starten en eindelijk kunnen we de nieuwe startdatum bekend maken: maandag 29 maart 2021!

Paulien en haar vriend Bart geven, tussen 22 en 28 maart, het gratis webinar ‘Simpel en Veilig Starten met Beleggen’.

Doe mee en ontdek 👇🏼

  • Dat je al kunt starten met beleggen met 29 euro per maand in slechts 15 minuten per maand! (echt iedereen kan leren beleggen)  🙋‍♀️
  • Dat nu 5 jaar wachten je 100.000 euro kost op de lange termijn (auch!)
  • Waarom 95% van de startende beleggers een risicovolle broker kiest zonder het te weten
  • Hoe je profiteert van het rente-op-rente effect waarmee je je ‘spaargeld’ gemakkelijk verdriedubbelt
  • Dat er een verschil is tussen een belegger en een speculant. Een speculant loopt namelijk veel meer risico en een belegger laat haar vermogen veilig groeien. 📈Dat laatste leer je in het webinar.

Geef je hier op voor het webinar. Je kunt kiezen uit verschillende data en tijden. Kun je niet op een van dagen? Meld je dan alsnog aan, je ontvangt later namelijk de opname.

We zien je in het webinar!

 

Blijf ook via onze social mediakanalen op de hoogte:

Instagram: @nowherdays
Facebook: @nowherdays
LinkedIn: @nowherdays

 

Over de schrijver
Nowherdays staat voor onafhankelijke vrouwen van nu. Het is onze missie om jou te helpen goed te kunnen leven van je bedrijf. We inspireren je op dit platform middels onze blog's en video's over (online) ondernemen. Met onze cursussen en opleidingstrajecten helpen we je een succesvol bedrijf te bouwen zodat jij meer (financiële) vrijheid ervaart.
Reactie plaatsen