De schoonheid van de natuur
De schoonheid van de natuur
16 mei 2018 
1 min. leestijd

De schoonheid van de natuur

Vandaag zijn we op avontuur gegaan rondom het miljonairsplaatsje Palm Springs.
We kwamen uit bij de geweldige Canyons hier in de buurt; Indian Canyons & Tahquitz Canyon.
Als eerste reden we naar Thquitz canyon. Eenmaal daar aangekomen was het inmiddels ongeveer 40 graden.
We liepen naar het informatiehuisje. Eenmaal binnen keek de vrouw achter de balie ons met enige nieuwsgierigheid aan.
Ze vroeg ons of we ook andere schoenen bij ons hadden. Uhm nee. Vriendelijk legde ze ons uit dat een hyke op slippers geen goed idee was i.v.m. de mogelijkheid dat er slangen in het gebied aanwezig zijn.
Lachend kijken we elkaar aan, wat zijn we ook heerlijk voorbereid. We vonden het nog wel zo slim om 4 flesjes water mee te nemen toen we vanochtend de deur uit stapte en op avontuur gingen in de woestijn.
Aan onze schoenen hadden we niet gedacht.
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Gelukkig was er een andere canyon in de buurt waar geen hyke schoenen verplicht waren. Snel reden we in onze Ford Explorer richting Indian Canyon. Daar aangekomen ging er een wereld voor ons open. Het was heel rustig in het gebied, bijna geen toerist te bekennen. We kozen voor een veilige hyke van 1 mile. “Dat moeten we toch wel redden”, dacht ik.
Tijdens onze reizen hebben we wel vaker echt avontuurlijke dingen gedaan. Zo beklommen we de Rinjani op Lombok en deden we een meerdaagse hyke op Sulawesi. Het enige verschil was dat we toen goed voorbereid waren. We hadden goede schoenen bij ons en een bijpassend outfit.
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Omdat vandaag enigszins spontaan en we in een miljonairsstadje waren had ik vanochtend net mijn haar gewassen en geföhnd en had ik een mooi jurkje aangetrokken. Niet wetende dat ik een paar uur later zwetend een hyke zou doen. Maar het bleek het allemaal waard te zijn. Een geweldig mooi natuurgebied ontvouwde zich voor onze ogen. We fantaseerde over hoe hier vroeger de indianen leefden en verbaasden ons over de reusachtige rotsen. In dat grote natuurgeweld voelde ik mij tegelijkertijd heel klein maar ook heel vrij. Ik voelde mij dankbaar dat ik hier vandaag mocht zijn. Dat ik deze reis samen met Wytse mag maken. Dat we deze schoonheid mogen ontdekken.
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Ik neem mij op dat moment voor om thuis ook weer meer te genieten van de schoonheid van de natuur.
Doe je mee?

Online Masterclass ‘ Meer Klanten via Instagram’
Wist je dat er in Nederland 4,1 miljoen Instagram gebruikers zijn?
Wil jij meer Klanten via Instagram? Wil jij meer volgers? Ben jij net gestart of wil je een eigen business starten? Dan is de online Masterclass ‘ Meer Klanten via Instagram’ echt wat voor jou. Schrijf je nu in.

”Together we will make a difference”

Over de schrijver
Nowherdays staat voor onafhankelijke vrouwen van nu. Het is onze missie om jou te helpen goed te kunnen leven van je bedrijf. We inspireren je op dit platform middels onze blog's en video's over (online) ondernemen. Met onze cursussen en opleidingstrajecten helpen we je een succesvol bedrijf te bouwen zodat jij meer (financiële) vrijheid ervaart.
Reactie plaatsen