5 Star Roadtrip met onze Ford Explorer.
5 Star Roadtrip met onze Ford Explorer.
09 mei 2018 
0 min. leestijd

5 Star Roadtrip met onze Ford Explorer.

5 Star Roadtrip met onze Ford Explorer.
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
In NL hadden we al een huurauto gereserveerd. Als je dan eenmaal bij het verhuurbedrijf staat valt het altijd vaak tegen. Mevrouw, er komt nog een verzekering bij. Wilt u nog een rijder registreren? Natuurlijk kan dat, voor 200 dollar meer. Wat?!?
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Toen we in de Uber naar de pick-up point reden zeiden we al tegen elkaar, “Zal je zien moeten we weer dik bij betalen”. Ik dacht, “nee, dat is niet de goede mindset”. We krijgen gewoon een dikke auto aangeboden en we hoeven niets meer te betalen.
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Dat laatste is niet helemaal gelukt maar de dame achter de balie was goed gezind en leek echt met ons mee te denken.
⠀⠀⠀⠀⠀⠀
We kwamen de garage binnenlopen en deze enorme Ford Explorer staat vooraan geparkeerd. Het eerste wat ik denk; “Ze zetten de dikste auto’s natuurlijk vooraan om te showen”. Zegt de man “This is yours!” Wat?!? OMG hoe cool is dat!
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Dus wat denk jij? Zal onze energie en intentie van de afgelopen dagen aanstekelijk zijn? 😂

‘De 5 Succesfactoren voor een Girlboss Business’
Wil jij een eigen Girlboss Business starten of je bestaande Business laten groeien? Dan is de Online Masterclass ‘De 5 Succesfactoren voor een Girlboss Business’ echt wat voor jou. Schrijf je hier in voor de Online Masterclass.

”Together we will make a difference”

Over de schrijver
Nowherdays staat voor onafhankelijke vrouwen van nu. Het is onze missie om jou te helpen goed te kunnen leven van je bedrijf. We inspireren je op dit platform middels onze blog's en video's over (online) ondernemen. Met onze cursussen en opleidingstrajecten helpen we je een succesvol bedrijf te bouwen zodat jij meer (financiële) vrijheid ervaart.
Reactie plaatsen