Eerste dagen in de USA
Eerste dagen in de USA

Mijn eerste dagen in de USA zitten er alweer op. We zijn inmiddels lekker geacclimatiseerd. Ik word niet meer midden in de nacht wakker en we hebben al een routine in Phoenix. Grappig om te merken hoe snel je je ergens thuis voelt.

De afgelopen dagen stonden in het teken van PLF Live. Een programma wat ik in 2015 kocht. Bij het online programma zat een ticket tot het live seminar in de US. Toen wist ik dat ik hier een keer zou zijn. Ik had alleen geen idee wanneer en hoe. Het leek nog heel ver weg. En nu is het realiteit. I am here!
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Mijn grootste inzicht van de afgelopen dagen is dat ik besef wat voor mooie reis ik de afgelopen jaren heb mogen maken. Sinds 2015 gebruik ik lanceringen in mijn business en ik merk dat ik de methode die hier wordt geleerd onder de knie heb. Er zijn hier veel mensen die willen starten met lanceringen en daarom hoor ik niet echt iets nieuws en valt voor mij het seminar enigzins tegen. Dat zette mij aan het denken. Het is niet het seminar wat tegenvalt, het is dat mij kennis de afgelopen jaren gegroeid is. Ik ben al een paar stappen verder dan de meeste mensen hier. Natuurlijk leer je altijd op zo’n seminar en ik heb een mooi inzicht gekregen hoe ik jou kan meenemen in hetgeen ik de afgelopen jaren heb geleerd. Misschien wil jij binnenkort ook een product of dienst lanceren. Ik weet hoe en help je graag. Binnenkort meer…

‘De 5 Succesfactoren voor een Girlboss Business’
Wil jij een eigen Girlboss Business starten of je bestaande Business laten groeien? Dan moet je bij de Online Masterclass ‘De 5 Succesfactoren voor een Girlboss Business’ aanwezig zijn. Schrijf je hier in voor de Online Masterclass.

”Together we will make a difference”

Over de schrijver
Nowherdays staat voor onafhankelijke vrouwen van nu. Het is onze missie om jou te helpen goed te kunnen leven van je bedrijf. We inspireren je op dit platform middels onze blog's en video's over (online) ondernemen. Met onze cursussen en opleidingstrajecten helpen we je een succesvol bedrijf te bouwen zodat jij meer (financiële) vrijheid ervaart.
Reactie plaatsen