Corona Stappenplan – Dag 5
Corona Stappenplan – Dag 5
27 maart 2020 
2 min. leestijd

Corona Stappenplan – Dag 5

🙋‍♀️ De laatste dag van het van Shock naar Controle stappenplan. Wat hebben we een mooie en waardevolle week achter de rug. Deze crisis krijgt ons niet klein!

Gisteren hebben we ons vooral gefocust op het terugpakken van de controle. Heb je je focustip al gedeeld met de andere Girlbosses? 👉 Nee? Doe dit dan alsnog via onder het bericht van dag 4 in de Community. Vandaag krijg je handvatten om alles wat je hebt voorbereid in actie te brengen en echt aan de slag te gaan.

Dag 5: Je nieuwe strategie als concrete acties in je agenda -> Ready, Steady, GO❗

Je hebt nu inzichtelijk hoe je je angsten onder controle krijgt en opstaat als een leider en hoe je praktische korte termijn oplossingen kunt toepassen.

Je hebt je kansen en uitdagingen in kaart gebracht, je weet waar je op moet focussen en hoe je de controle weer helemaal terugkrijgt.

De laatste stap in dit van ‘Shock naar Controle’ stappenplan is nu daad bij het woord voegen, dat houdt in dat we de stappen uit jouw uitgeschreven strategie gaan inplannen in je agenda. 🎯

Ready, steady, go! 👇

Stap 5.1: Pak je acties erbij die je in opdracht 3.3 (dag 3) hebt genoteerd.  🗒️Pak ook je agenda erbij 📖. Je gaat namelijk de acties inplannen die jij moet nemen om aan de slag te gaan met jouw nieuwe strategie. Je hebt als het goed is 1 strategie uitgeschreven. Welke acties heb je bij opdracht 3.3 genoteerd? Schrijf alle acties onder elkaar op die je moet doen.

Stap 5.2: Zet achter iedere acties een tijdsindicatie hoe lang je over die actie doet. ⏱️ Bijvoorbeeld; dagelijks een social media post plaatsen kan je eens per week doen en dat kost je +/- 3 uur. Ga zo al je acties af.

Stap 5.3: Pak je agenda erbij en plan alle acties die je zojuist hebt opgeschreven met de bijbehorende tijd in je agenda. Plan echt blokken in op tijd. ⏰ Dus n.a.v. bovenstaand voorbeeld van je social media posts plan je bijvoorbeeld op woensdag van 9.00 tot 12.00 uur in om social media posts voor de gehele week te maken. Plan op deze manier alle acties in je agenda in. Zorg ervoor dat je je actiepunten zo concreet mogelijk beschrijft. Hoe concreter, hoe helderder en gefocust je kan ondernemen. ✨

Stap 5.4: Nadat je alles hebt ingepland, is het tijd om te gaan DOEN! 💃 Je hebt nu een planning voor de komende weken gemaakt, het enigste wat jij hoeft te doen is jezelf hieraan houden. Pak dagelijks je agenda erbij en voer de acties stap voor stap uit. That’s it! Denk er niet teveel bij na.

➡️ Wat ga jij de komende dagen/week doen? Deel onder de post van dag 5 in de Community drie acties die je binnen een week kunt gaan uitvoeren. Hiermee inspireren we elkaar! 👯‍♀️

Dit is voor jou hét moment om te groeien. 🔥Dit kan stap voor stap, je hoeft niet te sprinten. We hebben liever dat je een goede basis hebt, zodat je zorgeloos kunt gaan ondernemen. Kom je er niet zelf uit? Wij zijn er om je te helpen. Laten we samen deze periode gebruiken om AAN je strategie en bedrijf te werken. Zodat jij, tijdens en na deze crisis, ready bent om te gaan knallen. 💪💪 Als je deze periode nu gebruikt voor groei dan groei je je concurrentie flink voorbij. Daarom is het nu jouw tijd. Het is nu tijd om op te gaan staan.

Op deze pagina vind je alle informatie over hoe wij je verder kunnen helpen. Kies de cursus of het traject dat nu bij jou past. 💫

Wat was het toch een inspirerende week. We hebben zoveel goede en bruikbare tips voorbij zien komen. Jullie hebben elkaar goed kunnen helpen. Super goed gedaan! Bedankt voor jullie enthousiasme! ❤️

Over de schrijver
Nowherdays staat voor onafhankelijke vrouwen van nu. Het is onze missie om jou te helpen goed te kunnen leven van je bedrijf. We inspireren je op dit platform middels onze blog's en video's over (online) ondernemen. Met onze cursussen en opleidingstrajecten helpen we je een succesvol bedrijf te bouwen zodat jij meer (financiële) vrijheid ervaart.
Reactie plaatsen