5 tips om meer te verdienen in 2020!
5 tips om meer te verdienen in 2020!
06 januari 2020 
1 min. leestijd

5 tips om meer te verdienen in 2020!

Het is je misschien niet ontgaan dat dit steeds meer in het nieuws is; Vrouwen verdienen nog steeds minder dan mannen. Hoogste tijd dat hier verandering in komt. We geloven er namelijk in dat elke vrouw financieel onafhankelijk kan worden met haar business. Ben jij klaar met tegenvallende resultaten? Wil jij meer uit je bedrijf halen? Speciaal voor jou hebben we 5 tips opgesteld om ervoor te zorgen dat jij meer gaat verdienen in 2020.

Tip 1: Weet wat je waard bent en onderhandel!

Zorg dat je weet wat jouw USP (Unique Selling Point) is. Dan weet je wat je waard bent en kun je jezelf veel beter in de markt positioneren. Zorg dat je je onderscheidt en gebruik je kwaliteiten. Zodra je dit weet; Onderhandel. Mannen verdienen vaak beter omdat ze goed kunnen onderhandelen. Dat kunnen wij ook! Neem je een opdracht aan en weet je dat je meer waard bent, wees niet bang een beetje haar op je tanden te laten zien. Onderhandel er op los ladies!

Tip 2: Zorg dat je betaalt krijgt voor wat je doet.

Wij vrouwen zijn stipt, precies, secuur, altijd gedreven iets af te krijgen maar vaak te bescheiden. Dit resulteert vaak in dat we te weinig uren door berekenen of daar te weinig voor betaald krijgen. Herkenbaar? Come on, you’re worth it!

Tip 3: Blijf altijd shoppen.

En nee, daarmee bedoelen we uiteraard niet, koop de hele boutique om de hoek leeg, maar kijk goed naar de vaste lasten. Daarin valt vaak enorm veel te besparen. De kostenkant reduceren is iets waar je niet altijd aan denkt, maar waar altijd wel iets in te besparen valt.

Het lijkt een open deur, maar toch gaan er vaak kosten je bedrijf uit waar makkelijk op te besparen valt. Minder kosten=meer overhouden. En dat is wat we willen!

Tip 4: Opschalen

Maak inzichtelijk wat je verdient en breidt hetgeen waar je het meest op verdient meer uit. Soms investeren we teveel tijd in hetgeen wat het minst oplevert. Wil je meer overhouden dit jaar? Daag jezelf uit door 2x zoveel van iets te doen wat al voor je werkt. Investeer dus je meeste tijd en kwaliteiten in waar je het meeste geld aan verdient.

Tip 5: Sta altijd open voor nieuwe kansen!

Zeg nooit meteen nee als er een nieuwe kans zich voor doet. Soms lijkt iets niet rendabel of interessant op het eerste gezicht. Blijf wel altijd de koers van je bedrijf volgen en hou focus. Maar denk ook eens out of the box, nieuwe ontwikkelingen in je bedrijf kunnen veel opleveren!

Over de schrijver
Nowherdays staat voor onafhankelijke vrouwen van nu. Het is onze missie om jou te helpen goed te kunnen leven van je bedrijf. We inspireren je op dit platform middels onze blog's en video's over (online) ondernemen. Met onze cursussen en opleidingstrajecten helpen we je een succesvol bedrijf te bouwen zodat jij meer (financiële) vrijheid ervaart.
Reactie plaatsen