Cursus Winstgevend Verdienmodel

Creëer een Winstgevend Verdienmodel

Kan jij goed leven van je bedrijf?

Een verdienmodel is een plan van je bedrijf om omzet & winst te creëren. Helaas zijn er maar weinig ondernemers die dit echt op orde hebben en goed kunnen leven van hun bedrijf. 

Wij helpen al jarenlang ondernemers met het creëren van een winstgevend verdienmodel en zien dat de meeste ondernemers een te groot aanbod hebben en niet durven kiezen voor een specifieke doelgroep. 

Het is hoog tijd dat hier verandering in komt! Want als jij geen winstgevend verdienmodel hebt dan houdt het snel op en dat wil je natuurlijk voorkomen.

Kies voor een Schaalbaar Verdienmodel

In deze cursus leer je om een schaalbaar verdienmodel te creëren en je te focussen op één doelgroep en één product of dienst. Laten we samen aan de slag gaan zodat je een verdienmodel creëert waar je blij van wordt én waar je goed van kunt leven. 

Wil je;

  • Meer geld verdienen
  • 100% kunnen leven van je bedrijf?
  • Geen one-fits-all verdienmodel maar een verdienmodel dat bij jou past 
  • Een schaalbaar verdienmodel waarmee je honderden (of duizenden) klanten kunt bedienen?
  • Geen hobby maar een winstgevend bedrijf?

Dan is de cursus 'Winstgevend Verdienmodel' echt iets voor jou!

Als je nog geen verdienmodel voor ogen hebt dan is het wel heel goed om je hier in te verdiepen en te kijken wat de concurrentie doet. Wat zijn je kosten en wat ga je betalen aan inkomstenbelasting en wat ga je netto over houden.Tanja Egbers

De cursus geeft je inzichten waar je momenteel staat en laat je nadenken over waar je naar toe zou willen en welke stappen je hiervoor zou moeten ondernemen. Door het model in te vullen heb je voor jezelf in één oogopslag een beeld van je bedrijf. Zo heb je overzicht en zie je snel waar je evt aanpassingen kunt/moet doen.

Saskia Bakker

Volg het Stappenplan voor een Winstgevend Verdienmodel

contact coach

Stap 1: Jouw verdienmodel wensen

Leer wat voor verdienmodel er bij jou past. Je leert hoe je je ideale leven kunt creëren een een verdienmodel kiest dat daarbij aansluit. Jouw bedrijf faciliteert jouw leven en niet andersom! Met onze speciale test ontdek je in 11 vragen jouw verdienmodel wensen. 
Algemene vragen

Stap 2: Verdienmodel onderzoek

In deze stap ga je op zoek naar inspiratie. We geven je de tools zodat je je concurrentie kunt gaan onderzoeken en helpen je om je gegevens te verzamelen en analyseren. We hebben 10 inspirerende (online) verdienmodellen (anno 2022) in kaart gebracht die schaalbaar zijn zodat je meer ideeën krijgt waar een winstgevend verdienmodel aan voldoet. 
Probeer nu gratis

Stap 3: Verdienmodel formule

In stap 3 ga je aan de slag met het bepalen van je doelgroep en breng je je product/ dienst in kaart. Met behulp van onze unieke 'WIO' formule creëer je je eigen, persoonlijke verdienmodel concept.  
contact coach

Stap 4: Verdienmodel checklist

In deze laatste stap ga je je winstgevende verdienmodel compleet maken en dat doe je met behulp van onze 'Verdienmodel Checklist'. We gaan aan de slag om een financiële toetsing te doen (want je verdienmodel moet natuurlijk wel winstgevend zijn) en het moet voldoen aan de 5 eisen van een schaalbaar verdienmodel. Deze exercitie hoef je gelukkig niet alleen te doen. We hebben hier al 10+ jaar ervaring mee en geven je graag persoonlijk advies.  

100%
Beveelt de cursus aan

7

Beoordelen huidige deelnemers de cursus
67%
Vindt dat de cursus meer bevat dan ze had verwacht
27

Onderdelen in deze cursus

€ 197,-

Winstgevend Verdienmodel

Wil jij je een winstgevend verdienmodel?

Wil je volledig toegang tot het stappenplan voor een winstgevend verdienmodel? Kies dan voor een upgrade. 

Inclusief

  • Masterclass met 10 verdien-modellen anno 2022
  • Volledige toegang tot alle opdrachten & video's
  • Handige invul templates en uitleg van o.a. de Blue Ocean Strategy en het Business Model Canvas

Groeien met Nowherdays

Simpel

Korte lessen in slechts 10 minuten per dag te volgen

Overal

Online leeromgeving en toegang tot de app

Kwaliteit

Samengesteld in samenwerking met 24 experts

Persoonlijk

1-op-1 feedback en toegang tot de Community

Praktisch

Stappenplannen en templates om zelf aan de slag te gaan

Are you ready to make some money?