Bouw een Succesvol Bedrijf

Ontdek de 6 Geheimen voor een Succesvol Online Bedrijf 👩‍💻

Volg de Gratis Masterclasses👇

# 1: Start je online Bedrijf

Hoe je binnen 1 week in 8 stappen online je geld kunt verdienen zonder dat je een product of dienst hebt en duizenden volgers of je bezig hoeft te houden met een website en social media.

verdienmodel-nowherdays

# 2: Winstgevend verdienmodel

 Hoe je in 4 stappen een winstgevend verdienmodel creëert waarmee je je inkomen schaalbaar maakt en je nooit meer uurtje-factuurtje hoeft te werken zodat je ook geld verdient terwijl je met vakantie of ziek bent.

online marketing nowherdays

# 3: Online Marketing

Hoe je stopt met het verdoen van je tijd op Social Media en echt resultaat gaat halen uit je online marketing activiteiten. Inclusief een tekst leren schrijven dat verkoopt en een winstgevende funnel bouwen zodat je met een gratis weggever betalende klanten kunt werven.

# 4: Succesvol Lanceren

Stop met Verkopen en Start met Lanceren. Lanceren is dé verkoopmethode anno 2021 en geheel online zodat je te allen tijde met potentiële klanten (die ook echt leuk zijn) in contact kunt komen en een continue omzet kunt creëren. Ontdek de 4 fasen van lanceren en onze succesvolle lanceerformule waarmee je 100.000+ euro kunt omzetten.

Creëer 10x meer resultaat

# 5: Succes Blueprint

Ontdek welke 16 bouwstenen van belang zijn om een Succesvol Bedrijf te bouwen waarmee je je bedrijf oneindig kunt laten groeien. Hoe je niet harder maar slimmer werkt zodat je meer tijd hebt voor jezelf en een gelukkig leven creëert.

Neem de Leiding! Nowherdays

# 6: Creëer 10x meer resultaat

Hoe je 10x meer resultaat krijgt dan dat je nu behaald. Inclusief een flink aantal voorbeelden met knopen die je moet doorhakken om een makkelijker en vrijer leven te creëren.

Ja, ik wil ook een Succesvol Online Bedrijf!

Gratis aanmelden


Doe mee met 'Bouw een Succesvol Online Bedrijf'

  • 6 x een Live Masterclass van 24 t/m 29 januari om 10:00 uur (incl. opnames)
  • Instagram Challenge (incl. 63 templates)
  • Besloten Community (2000+ gelijkgestemden)
  • Online leeromgeving (+ toegang tot de app)
  • Werkboeken
  • Maak kans op prijzen t.w.v. 4995 euro
  • Bonus: 3 ondernemerslessen van Paulien
Bouw een Succesvol Bedrijf
7.000+
deelnemers gingen je voor
8,5+
beoordeeld door eerdere deelnemers
75%

vindt dat de cursus meer bevat dan ze had verwacht 

Je host Paulien van Eerdenburg

👉🏻Van een 9-to-5-job naar een eigen wijn shop

👉🏻Van 80 uur per week bikkelen naar een lege agenda om mezelf te blijven ontwikkelen

👉🏻Van een one-woman-show naar een team met 15 pro's 

👉🏻Van wonen in een stadsvilla naar leven aan een playa  🏝️

Soms voelt mijn leven zoals die Telfort-reclame 'wie had dat gedacht' maar dan in positieve zin gelukkig 😉. De afgelopen 10 jaar heb ik mij onder gedompeld in de wereld over online ondernemen. Toen ik alle bedrijfskundige papieren binnen had (van MBO tot MBA 😅) heb ik mij gestort op de praktijk. Op mijn 25ste startte ik mijn 1ste bedrijf wat binnen 5 jaar uitgroeide tot een bloeiende wijnhandel. In 2015 startte ik mijn 2de bedrijf om ambitieuze vrouwen te helpen ontsnappen uit de ratrace om middels een eigen bedrijf het leven van hun dromen te creëren. Anno 2022 hebben we 1000-den vrouwen mogen helpen. 

Ik geloof dat je een succesvol bedrijf niet bouwt door iedere ochtend op een yogamatje je droombedrijf te visualiseren. Waar ik wel in geloof? Een schaalbaar verdienmodel, een geweldig product, de juiste online marketing en sales tools & FOCUS. 


Ben jij er ook klaar voor om je leven flink op z'n kop te zetten?

Ervaringen van vorige deelnemers

Merel

"Deze cursus is zoveel meer dan je kan verwachten. Het klinkt gek, maar is echt life changing. Ga hem doen, doe alles mee en blijf hangen voor de Q&A en je krijgt er echt zo veel voor."

Esther

"Een topcursus die je echt de schop onder je kont geeft om nu echt aan de slag te gaan met je dromen! Geen geklets maar echt waardevolle informatie die je kan gebruiken om verder te komen en je aan het denken zet over hoe je verder kan komen met je eigen online bedrijf."

Inge

“Deze gratis cursus is zo enorm waardevol. Ik voel me enorm geïnspireerd en ik ben enthousiaster dan ooit om mijn bedrijf verder vorm te geven!” 

Daniëlle

Supertof. Zoveel waarde wordt er gegeven. Echt een kickstart als je wilt beginnen met je online bedrijf! .

Stephanie

“Heel veel eye openers! Van tevoren niet verwacht/gedacht dat dit zo’n kantelmoment zou gaan zijn in mijn leven. Het gevoel van “dit heeft misschien wel zo moeten zijn” overheerst heel erg en ik heb enorm veel zin om alles verder te gaan ontdekken!” 

Rose

Ben jij op zoek naar een cursus die je verder helpt of helpt starten met een online business? Een cursus die alles bevat van A-Z om jou succesvol te maken? Dan is dit DE cursus voor jou!! No doubt. 

Ja, ik wil ook een Succesvol Online Bedrijf!

Gratis aanmelden