Samen Afvallen Zonder Dieet

null

Samen Afvallen Zonder Dieet

Zou je het allerliefste 👇

 • Niet meer aanmodderen, maar leren wat ervoor nodig is om af te vallen?
 • Werken aan je mindset en aan je lichaam, voor langdurige verandering
 • Leren hoe je afvalt terwijl je alles kunt blijven eten?  
 • Niet jezelf uithongeren, maar afvallen door slimme keuzes te maken
 • Ultieme vrijheid ervaren omdat je precies weet wat jouw lichaam nodig heeft  

Raak eindelijk die kilo's kwijt en voel je weer goed in je lichaam, zónder een dieet. Het kan, echt! 

 1. Ben jij klaar met het volgen van strenge diëten die maar niet lijken te werken?
 2. Ben je onzeker over je lichaam en heb je het gevoel dat je daarin de enige bent?
 3. Wil je graag afvallen maar weet je niet meer waar je moet beginnen?
 4. En wil je leren hoe je jouw levensstijl aanpast zodat je voor eens en altijd klaar bent? 

De oplossing: 

In de cursus 'Samen Afvallen Zonder Dieet' gaan we samen aan de slag met het kraken van de afvalcode. Het is geen dieet, het is een leefstijl.  

Denk jij nu: heb je wéér zo'n cursus over afvallen, waarom gaat deze cursus wel het verschil maken?

 • Dit is géén dieet, en dat maakt het anders. We gaan niet in 3 weken heel veel kilo's verliezen, we gaan duurzame keuzes maken;
 • In deze cursus doen we het samen. Met een online community en alle ruimte om mij al je vragen te stellen tijdens de live Q&A's;
 • Naast heel veel kennis ga je ook aan de slag met een uitgebreid werkboek, waardoor je wat je leert in de modules direct in de praktijk brengt
 • Deze cursus heeft maar liefst 4 uur aan videomateriaal, verdeelt in simpele, korte lessen zodat je het gemakkelijk, in je eigen tempo kunt volgen
 • We gaan niet alleen in op hóe je afvalt, maar ook op hoe je het volhoudt, hoe je kunt blijven genieten van het leven en hoe je jouw mindset aanpast.

Dit is voor jou:

Doe mee met 'Samen Afvallen Zonder Dieet' en merk dat afvallen helemaal niet zwaar en moeilijk hoeft te zijn. Na deze cursus heb jij de vrijheid om alles te eten wat je wilt, terwijl je afvalt. Want als jij zelf leert hoe het werkt, heb je meer vrijheid dan je ooit hebt ervaren.  

In de cursus 'Samen Afvallen Zonder Dieet' leer je onder andere: 

Afvalcode

Hoe je de afvalcode kraakt: dé manier waarop ik 13 kilo kwijtraakte én nog steeds kon eten wat ik lekker vind.

De vier stappen

We gaan samen aan de slag met de vier stappen om af te vallen. Na het volgen van de cursus weet je precies hoeveel en wat je kunt eten op een dag én hoe je duurzame keuzes maakt oftewel een blijvend resultaat creëert. 

Levenslang Succes

Levenslang succes: hoe zorg je ervoor dat de kilo's er niet direct weer aanvliegen, wat zijn de valkuilen, en hoe zit het met uiteten, op vakantie gaan en dagjes weg? 

Hi, ik ben Marijke 👋

In 1,5 jaar tijd ben ik 13 kilo kwijtgeraakt. En die kilo's zijn er nu, 1,5 jaar later, nog steeds af. En wat nog veel belangrijker is: ik zit beter in mijn vel en heb meer zelfvertrouwen. En dat gun ik jou ook!

Hoe ik dit heb gedaan deel ik in mijn nieuwe online cursus 'Samen Afvallen Zonder Dieet', die ik samen met Nowherdays heb gemaakt.

In deze cursus komt alles samen: mijn eigen ervaringen van de afgelopen jaren, mijn kennis over voeding en mindset en natuurlijk hoe je dat precies doet; afvallen zonder dieet.

Ervaringen

null

 

null       null  null

Meld je nu aan en start met 'Samen Afvallen Zonder Dieet'! 

Blijvend Resultaat met 3 Modules: 

Module 1: Je levensstijl aanpassen.

We gaan het hebben over voor jezelf kiezen, en dat je niet alleen bent in jouw gevoelens. Ik leer je hoe belangrijk het is dat je lief bent voor jezelf en dat het bij afvallen essentieel is dat je klein begint. En we gaan dieper in op het veranderen van de negatieve gedachtes in jouw hoofd.  

Module 2: Kraak de Afvalcode!

Afvallen zonder dieet. In deze module gaan we dieper in over hoe het nu eigenlijk werkt; afvallen zonder dieet. We doorlopen samen vier belangrijke stappen en je leert alles over het lezen van etiketten. Als je dit allemaal kan, ben je al héél erg dichtbij een blijvend resultaat.  

Module 3: Levenslang Succes.

Waar mag je op blijven letten? We duiken in de veelvoorkomende valkuilen, hoe je afvalt én geniet tijdens vakanties of etentjes. Ook de onderwerpen 'Jezelf Wegen' en 'Sporten en Bewegen' komen aan bod. En natuurlijk! Caloriearme gerechten. Hoe maak je ze en ik deel een aantal heerlijke gerechten met je.

Veelgestelde vragen

Wat houdt de cursus in?

In de cursus gaan we samen met alle deelnemers aan de slag om af te vallen zonder dieet. In de cursus neem ik je mee vanaf het begin. Hoe begin je, wat kan je eten, hoe werkt deze afvalmethode en je ontdekt waarom het absoluut geen dieet is.

Zijn het wekelijkse lessen waarbij je aanwezig moet zijn of doe je het in je eigen tempo?

Je kunt de lessen in je eigen tempo doorlopen. Er zijn Q&A’s waar je je vragen kunt stellen en waarvan je ook de opnames kunt bekijken. In de Community deel je je inzichten en kan je sparren met andere deelnemers.

Wat zijn de kosten?

De cursus, community en Q&A’s hebben een waarde van 197 euro. We hebben nu een superleuk korting waardoor je kunt meedoen voor slechts 97 euro én 3 bonussen ontvangt. Als bonus krijg je toegang tot de besloten Community, het werkboek en 4x een persoonlijke live Q&A.

Ik heb al zoveel geprobeerd, waarom werkt dit?

Ik ben ervan overtuigt dat een aanpassing in jouw levensstijl werkt. Ik ben het levende voorbeeld! Het principe van afvallen is niet moeilijk, je moet het alleen even doorhebben. Als je deze methode volgt, val je af. Zo simpel is het.

Daarnaast richt ik mij naast het daadwerkelijk afvallen ook op genieten en op het veranderen van jouw gedachtepatronen. We willen het leven leuk houden, terwijl je afvalt. Jezelf uithongeren werkt juist alleen maar averechts.

Moet je heel veel sporten of hele ingewikkelde gerechten maken?

Nee, helemaal niks moet. We berekenen samen wat jij nodig hebt om af te vallen, en daarin nemen we ook jouw activiteitsniveau mee. Als jij niet veel kunt bewegen, kun je nog steeds afvallen. En mensen denken vaak dat je om af te vallen alleen maar heel lastig en biologisch eten kunt eten, dat is ook niet zo! Sterker nog: je kunt gewoon blijven eten wat je nu al eet, we gaan alleen wat kleine aanpassingen doen.

Wanneer start het programma?

Vanaf 23 januari heb je toegang tot de cursus! Dan kun je starten met module 1 en ontvang je ook het werkboek. Vanaf het moment dat jij je aanmeldt krijg je al toegang tot de online community met alle gelijkgestemde vrouwen.

Ik kan niet direct starten, is dat een probleem?

Nee hoor. Zodra je je inschrijving hebt voltooid krijg je 6 maanden lang toegang tot de cursus Samen Afvallen Zonder Dieet. Het is dus niet noodzakelijk om direct te starten mocht dat niet passen in je planning.

Wel zijn er een aantal live Q&A's deze worden opgenomen dus je kunt ze later terugkijken, maar het is natuurlijk leuk als je er live bij bent zodat jij ook jouw vragen kunt stellen. Je kunt hier eventueel bij aansluiten en later de modules volgen.

Is dit wel iets voor mij?

Het is super logisch dat dit misschien een grote stap voor je is, misschien vind je het spannend of ben je bang dat je er uiteindelijk niks aan gaat hebben. Deze cursus is iets voor jou als je al een tijdje aan het struggelen bent met jouw gewicht en graag gezondere keuzes wilt maken. Je weet alleen gewoon even niet meer waar je moet beginnen. Of je nu al meerdere dingen hebt geprobeerd of het in één keer goed wilt doen: je bent welkom.

Als jij vrijheid wilt in jouw voeding, je lekker in je lijf wilt voelen én wilt afvallen: dan is dit de cursus voor jou.

Denk je eens in....

Aankomende zomer heb jij niet meer het gevoel dat je jezelf moet verstoppen, niet alleen omdat je wat kilo's kwijt bent, maar ook omdat je gewoon trots op je lichaam bent. En terecht!  Je weet wat jouw lichaam nodig heeft, je weet wat je écht lekker vindt. Je werkt samen met je lijf en het voelt zo ontzettend goed. 

En dat zonder jezelf uit te hongeren (doe het niet!) of weer een streng dieet te volgen waarbij je je alleen maar nog meer frustratie voelt.  Afvallen kan ook anders! We gaan het samen doen. Gedurende de cursus kun je mij al je vragen stellen en ga je met alle gelijkgestemde vrouwen een jaar tegemoet waarin jij lekker in je lijf zit.  

Samen Afvallen Zonder Dieet

Cursus Samen Afvallen Zonder Dieet’ 

Bonus #1: Besloten Community t.w.v. 71 euro

Bonus #2: Werkboek t.w.v. 17 euro

Bonus #3: Snacklijst en receptenboekje t.w.v. 12 euro

Totaal: 197 maar nu €97 incl btw

Niet Tevreden = Geld Terug

Wij staan voor kwaliteit en bieden een 100% Tevredenheid Garantie. Ben je binnen 14 dagen na je aanmelding niet tevreden? Dan ontvang je je investering gewoon terug.

Heb je een vraag? Stuur een e-mail naar marijke@nowherdays.nl