Cursus (Online) Marketing

Groeien door (Online) Marketing?

Geen tijd voor Marketing?

Heb jij geen tijd voor Marketing omdat je te druk bent? Dit is een veel voorkomend 'excuus' om je achter te verschuilen. Wanneer je er echt voor kiest om met (online) Marketing aan de slag te gaan dan heb je dé sleutel tot succes en vrijheid in handen en heb jij binnen no-time zoveel klanten dat je een team kunt gaan inhuren. 

Word het niet eens tijd om serieus aan de slag te gaan met je merk, positionering, communicatie uitingen en social media? 

Het laatste wat je wilt is dat je zelf als een social media junkie op de bank ligt. Pak de regie terug en creëer een winnende (online) Marketing strategie.

Vergroot je bereik

Wanneer je een Succesvol Bedrijf wilt bouwen dan zal je consequent moeten werken aan het vergroten van je bereik. Ga strategisch aan de slag met je merk & positionering om de juiste klanten naar je toe te trekken. Raak je klanten in hun hart met de juiste woorden en zorg ervoor dat je zichtbaar wordt op social media. 

Wil je;

 • Via Social Media (meer) klanten werven?
 • Je je bedrijf krachtiger positioneren?
 • Door middel van de juiste woorden de leukste klanten naar je toe trekken? 
 • Leren hoe je een weggever creëert waarmee je automatisch een lijst met potentiële klant opbouwt?
 • Niet dagelijks hoeven bezig zijn met Marketing maar een gedegen plan hebben dat werkt?

Dan is de cursus 'Online Marketing' echt iets voor jou!

Super uitgebreide cursus waar je alle ins en outs met betrekking tot (online) marketing leert. Zet je echt aan tot het opstellen van een heldere strategie!Tanja Vos

Wat een enorm waardevolle cursus is (online) marketing! Deze cursus zit boordevol tips en adviezen om je marketing tot een succes te maken, ik ben enthousiast en zou deze cursus absoluut aanraden aan iedere (startende) ondernemer!    

Nicolette de Heer

Onze (Online) Marketing pijlers

contact coach

(Online) Marketing op 3 manieren

Online Marketing kan je op 3 manieren inzetten. In deze cursus gaan we in op alle drie de manieren. Je kunt Marketing inzetten als Visie; de klant staat centraal en je kunt Marketing zien als Strategie; het kiezen van je doelgroep & de positionering van je merk. Als derde manier kan je Marketing zien als Tactiek & Activiteiten; oftewel de dagelijkse Marketing activiteiten in je bedrijf. Na het volgen van deze cursus ben jij in staat alle drie de manieren op een juiste wijze in te zetten in je bedrijf. 
Algemene vragen

Merk & Positionering

Weet waar je voor staat en wat je te bieden hebt. In deze pijler gaan we aan de slag met je 'waarom, hoe en wat'. Je gaat je kern, merk-en klantwaarden vaststellen en je merkhuis invullen. Daarnaast helpen we je om je brandstory en elevator pitch te schrijven en ga je aan de slag met het vormgeven van je huisstijl. Na het volgen van deze lessen en opdrachten staat jouw merk als een huis. 
Probeer nu gratis

Communicatie

Hoe communiceer jij naar je potentiële klanten en wat bied je hen aan? Volgens ons 10 stappenplan, tips en voorbeelden creëer jij heel simpel een eigen weggever zodat je kunt gaan starten met het opbouwen van een e-maillijst. Vervolgens gaan we samen aan de slag met je e-mail marketing en zorgen we ervoor dat je middels 'storytelling' echt je klant gaat raken. Je leert bloggen en een break-even-funnel maken waarmee je geld verdient. Je leert hoe je een verkooptekst schrijft waarmee je klanten binnen haalt. Na het volgen van deze module kan je als een echte expert communiceren. 
contact coach

Social Media

Ben jij voldoende zichtbaar en verkoop je al via social media? In deze pijler staat jouw zichtbaarheid via social media centraal. We gaan samen aan de slag om een content strategie vorm te geven. Je leert alles over Facebook groepen, Linkedin en hoe je verkoopt middels DM's. Je leert hoe je slim werkt en je taken automatiseert om tijd te besparen. Na het volgen van deze module ben je een echte Social Media Master. 

100%
Beveelt de cursus aan
8+
Beoordelen huidige deelnemers de cursus
100%
Vindt dat de cursus meer bevat dan ze had verwacht
72

Onderdelen in deze cursus

€ 1536,-

(Online) Marketing

Wil jij serieus aan de slag te gaan met je merk, positionering, communicatie uitingen en social media? Kies voor een upgrade en ga aan de slag met je (online) marketing. 

Bonus: 5 x Expert gastles t.w.v. 299 euro

 • Succesvol Positioneren van Anne Quaars
 • Copywriting van Sarah Kuypers
 • Winstgevende Facebookgroepen van Kim Buining
 • Linkedin van Annemieke van Waterschoot
 • Meer klanten via DM's van Floor Eizema

Bonus: 5 x Masterclass t.w.v. 299 euro

   • Break-even funnel door Youri Meuleman
   • Public Relations (PR) door Snappr
   • Instagram  
   • E-mailmarketing  
   • Social Media Content en Adverteren door Fleur Kriegsman

Groeien met Nowherdays

Simpel

Korte lessen in slechts 10 minuten per dag te volgen

Overal

Online leeromgeving en toegang tot de app

Kwaliteit

Samengesteld in samenwerking met 24 experts

Persoonlijk

1-op-1 feedback en toegang tot de Community

Praktisch

Stappenplannen en templates om zelf aan de slag te gaan

Are you ready to grow?