Samen Financieel Vrij
Samen Starten Met Beleggen

Financieel Vrij Worden? 💸

Inclusief 7 cursussen + Begeleiding t.w.v. € 3997,- nu vanaf € 179,-

Je eenmalige korting loopt af over👇

00
dagen
00
uren
00
minuten
00
seconden

Samen Starten Met Beleggen Cursus

De meest eenvoudige manier om Financieel Vrij te worden.

Nu geen € 3997,-   maar vanaf € 179,-

Contact

Inclusief handige app,    overal te volgen

Probeer nu gratis

Praktisch stappenplan en video's

Facebook community Samen Starten met Beleggen

Stel je vragen in de besloten community

Waarom Financieel

Vrij worden?

Een pensioenpot opbouwen, de wereld rondreizen, de studie van je kinderen betalen of eerder stoppen met werken? Dromen waarvoor je flink wat geld nodig hebt. Je bent misschien al eens begonnen om maandelijks iets te sparen maar het schiet maar niet op. Met sparen is op zich niets mis, je profiteert alleen niet van het rente-op-rente effect. En laat dit nou net hét effect zijn waardoor je 'spaarpot' veel sneller groeit. Helaas is dit iets wat de meeste mensen niet weten. 


De afgelopen jaren hebben wij een simpele & veilige strategie ontwikkelt met een gedegen stappenplan om financieel vrij te worden en je dromen te realiseren. We hielpen al 2500+ mensen om hier succesvol mee te starten.

Financieel vrij worden, kan ik dat?

Misschien denk je er al een tijd over na om te beginnen maar heb je het idee dat je veel geld nodig hebt om hiermee te starten. Dat vooroordeel is niet juist. Je kunt al starten met beleggen met een klein bedrag en hoe eerder je dat doet hoe beter. Als je succesvol wilt beleggen zal je je beleggingen namelijk de tijd moeten geven om te kunnen groeien.


  • Wist je dat je al kunt starten met beleggen met 29 euro per maand? 💶
  • Wist je dat je helemaal niet de hele dag naar een beeldscherm hoeft te turen om de aandelenkoers in de gaten te houden? Je kunt al starten met beleggen met 15 minuten per maand. ⏰
  • Wist je dat er een verschil is tussen een belegger en een speculant? Een speculant loopt namelijk veel meer risico en een belegger laat haar vermogen veilig groeien. 📈
Samen Starten met Beleggen aanbeveling

"Vol zelfvertrouwen aan de slag gegaan op de beurs!"

Aanrader voor iedereen die wil beginnen met beleggen, maar nog niet goed weet hoe en wat. Door de heldere uitleg worden angsten weggenomen en maak je een gedegen beleggingsplan met strategie. Door middel van de analyses en tools weet je goed waar je in wilt beleggen en hoeveel geld je maandelijks opzij moet zetten om je doel te bereiken. Ik ben inmiddels vol zelfvertrouwen zelfstandig aan de slag gegaan op de beurs!

Suzanne van Duijn | Ondernemer www.vrijemeid.nl


2500+ deelnemers gingen je

voor met resultaat


Susan Tuasela

Eigenaar Skin And More

"Als je geheel onbekend bent met beleggen dan zou ik deze cursus zeker aanbevelen, omdat je zo stap voor stap begeleid wordt. Door deze cursus te volgen ben ik een stuk wijzer geworden over de basis van beleggen en hoe en waar te beginnen. Van het maken van een fundamentele analyse tot je beleggingsstrategie bepalen en het openen van een beleggingsrekening."

Brigitte Kersch

Eigenaar Virtual Backoffice

“De cursus wordt in begrijpelijke taal uitgelegd, erg fijn als je niks over beleggen weet. Je leert om te starten met beleggen en welke strategie het beste bij jouw doel past. De eerste aandelen zijn inmiddels gekocht, iets wat ik zonder cursus nooit had gedaan.”Eva Helwig

Eigenaar evaoverdewereld

"Voor aanvang van de cursus wist ik vrijwel niets over beleggen, maar inmiddels heb ik mijn eerste beleggingen gekocht! Tijdens deze cursus heb ik de basis begrippen en beginselen van beleggen geleerd en heb ik een beleggingsplan en strategie gemaakt die past bij mijn wensen. In korte tijd heb ik veel geleerd en kan ik met vertrouwen de beurs op."

Hi, wij zijn

Bart & Paulien 👋

Beide hebben we sinds we het ons kunnen heugen een passie voor financiën wat best bijzonder is aangezien we beide vanuit huis of scholing dit niet hebben meegekregen. 

Bart zijn financiële avontuur begon al op zijn 14e toen hij besloot om te gaan sparen voor een eigen huis. Met als resultaat dat hij met 50.000 euro eigen geld een appartement in Amsterdam kon aankopen. Daarna kreeg hij de ruimte om andere dingen met zijn geld te doen. Al snel kwam hij er achter dat sparen niet de slimste manier is om snel een vermogen op te bouwen. Dit heeft uiteindelijk geresulteerd in een passie voor beleggen en het dagelijks bezig zijn met de financiële markten.

Paulien bouwde haar vermogen op door slimme vastgoed investeringen te doen. Daarnaast groeide haar bedrijf waardoor zij met de winst kon gaan beleggen en haar vermogen daardoor sneller kon laten groeien. Samen bouwde ze de afgelopen jaren een vermogen op van +/- 700.000 euro in investeringen en zetten ze zich in om anderen te helpen financieel slimme keuzes te maken.  

Laten we het samen doen!

Iris Cops

Oprichter I.J.Professionals

"In deze cursus leer je stap voor stap in begrijpbare taal te starten met beleggen. Voor mij als beginnende leek erg fijn! Wanneer je er even niet uitkomt, kun je terug vallen op Bart, hij antwoordt snel en denkt graag met je mee."

Sabine Oerlemans

Hypnotherapeut en coach

“Ik heb super veel geleerd tijdens de cursus! Voor mij als leek was het allemaal nieuwe stof, maar ik heb het gevoel dat ik het allemaal begrijp en kan toepassen."


Aafke Janny Franssens 

Backoffice bij Reiskundig

"Erg interessante cursus die goed te volgen is. De stof die wordt behandeld houd je scherp en bij de les. Leuk om zo meer te leren over beleggen en zelf aan de slag te kunnen."


Droom jij ervan om genoeg geld

te hebben zodat je👇

  • Niet tot je 67ste hoeft te werken en eerder kunt stoppen?
  • De vrijheid hebt om te doen wat je het allerleukste vindt?
  • Die ene reis kunt maken waar je al jaren van droomt?
  • Je droomhuis kunt kopen?
  • Eindelijk tijd hebt voor je hobby's en uit de ratrace kunt stappen?

Dit vind je in de opleiding 'Samen Financieel Vrij'

Cursus 1: Samen Starten met Beleggen t.w.v. 495 euro

Leer in 4 weken hoe je start met beleggen. Inclusief o.a. het maken van een persoonlijk beleggingsplan om je doel(en) te behalen. Voorbeeld strategieën, technische analyses, broker vergelijking, beleggingsrekening openen, aandelen kopen- en verkopen, portefeuille beheren, rendement beoordelen en je emoties de baas zijn op de beurs. Na het volgen van deze cursus ben je een belegger!

Cursus 2: Beleggen in ETF's t.w.v. 295 euro

This area can be filled with loads of content. Make sure you don't use too much text, keep it clean and simple!

Cursus 3: Fiscaal voordelig Pensioen Beleggen t.w.v. 295 euro

This area can be filled with loads of content. Make sure you don't use too much text, keep it clean and simple!

Cursus 4: Beleggen in Goud & Zilver t.w.v. 295 euro

This area can be filled with loads of content. Make sure you don't use too much text, keep it clean and simple!

Cursus 5: Beleggen in Bitcoin t.w.v. 495 euro*

Een must cursus om te volgen als je de investeringskans van dit moment wilt pakken. Afgelopen jaren bleek Bitcoin dé asset waarmee je een hoog rendement kon behalen. In deze cursus leer je wat het precies is, wat de groei prognose is, hoe je het aankoopt en veilig bewaart. 

Cursus 6: Beleggen in Vastgoed op de Beurs t.w.v. 295 euro*

This area can be filled with loads of content. Make sure you don't use too much text, keep it clean and simple!

Cursus 7: Start je (Online) Bedrijf t.w.v. 495 euro*

Meer verdienen zodat je meer kunt investeren en sneller financieel vrij kan worden? Met een eigen bedrijf laat je je inkomen groeien! In deze cursus leer je hoe je binnen 8 weken je eigen bedrijf kunt starten én je eerste klanten werft. Je kunt dit ook starten naast je baan in loondienst. 

Persoonlijke Begeleiding t.w.v. 1332 euro

Toegang tot de Wolfpack Community t.w.v. 247 euro

Wekelijkse Financiële Video Update van Bart t.w.v. 295 euro

Maandelijkse Live Q&A met Bart t.w.v. 495 euro

Wekelijkse Nieuwsbrief met financiële hoogtepunten t.w.v. 295 euro

Sneakpreview cursus 👀

Praktische opdrachten

Samen Starten met beleggen aanbeveling

Juliette Bos

Projectmedewerker

"Met name de opdrachten zijn ontzettend leerzaam! Het mooie is dat je na het maken van de opdrachten praktisch toepasbare kennis en ervaring hebt opgedaan om zelf aan de slag te gaan." 

Samen Starten met Beleggen aanbeveling

Pascalle Veen

Student

"Je bouwt een prettige basiskennis op. Niet alleen alle belangrijke termen maar ook welke websites fijn zijn, hoe je nou echt begint en in de app van je broker navigeert. Erg duidelijk."


Koosje Janssen 

Health en Wellnesscoach

"Ik zou het aanraden voor iedereen die de basis wil leren over starten met beleggen. Dit is de perfecte beginnerscursus."Extra Bonus: 3 Cursussen t.w.v. 1285 euro

*Schrijf je in met een eenmalige investering en ontvang de extra Bonus Cursussen Beleggen in Bitcoin t.w.v. 495 euro, Beleggen in Vastgoed op de Beurs t.w.v. 295 euro én Start je (Online) Bedrijf t.w.v. 295 euro. Deze drie cursussen zijn echt een must als je financieel vrij wilt worden. 

Zullen we Samen aan de slag gaan?

Samen Starten Met Beleggen aanbeveling

"Ik dacht dat beleggen alleen voor mensen die geld overhadden weggelegd is,

maar niets is minder waar!"

Ik zou deze cursus zeker aanbevelen. Ik dacht dat beleggen alleen voor mensen die geld overhadden weggelegd is, maar niets is minder waar! De cursus is een mooie mix van theorie en praktijk. Het daagt je echt uit om kritisch naar je doelen en investeringen te kijken. Ik heb het gevoel dat ik na het volgen van deze cursus goed voorbereid kan beginnen met beleggen. De Community is ook heel waardevol geweest. Het geeft je nieuwe inzichten als je leest hoe een ander dingen opvat en doet.

Sarina Kist | Google Ads Specialist

Wat krijg je allemaal?

👉 Je start direct met de opleiding 'Samen Financieel Vrij' t.w.v. 3997 euro

👉 Je krijgt in totaal 1 jaar toegang tot alle cursussen

👉 Je krijgt toegang tot de exclusieve besloten Community

👉 Waar je dagelijks antwoord krijgt op je vragen

De gehele opleiding heeft een totale waarde van 3997 euro,

nu vanaf slechts 179 euro per maand.

100%

garantie dat jij kunt leren beleggen

8,3

beoordelen de huidige deelnemers  de cursus

700.000+

euro in investeringen 

2500+

deelnemers gingen je voor
Samen Starten met beleggen aanbeveling

"Ik had vooroordelen over beleggen, maar nu durf ik de beurs op"

Toen ik begon aan de cursus wist ik niets over beleggen, anders dan wat ik van huis uit mee heb gekregen: spaar voor later, en doe dit met 'veilige' producten via levensverzekering e.d beheerde producten. Mede hierdoor ben ik altijd huiverig geweest voor het nemen van risico's en had ik vooroordelen over beleggen (zoals beleggen=gokken voor geldwolven, en gaat altijd ten koste van mens en milieu). Dankzij deze stap voor stap cursus leerde ik in klare taal wat beleggen inhoudt en durf ik de beurs op. Wat ook supertof is, is dat je in een community bezig bent, niet pusherig maar wel fijn om een vraagbaak te hebben, en..... te ontdekken dat je niet de enige bent met twijfels, vragen, bepaalde verlangens en doelen zoals de vrijheid om eerder te stoppen met werken, of het maken van een wereldreis, afbetalen van de hypotheek.  Aanrader dus!

Lonneke Rentinck |HR medewerker

Profiteer nu van deze speciale actie
met maar liefst 2000 euro korting!👇

Laten we Samen aan de slag gaan
om Financieel Vrij te worden! 💸

Samen Starten Met Beleggen aanbeveling

"Wil je meer leren over beleggen op de lange termijn? Dan raad ik je deze cursus zeker aan"

Ik was al bekend met beleggen, maar deed het altijd op mijn onderbuikgevoel. Als de koers laag stond kocht ik wat aandelen of als er in een bepaalde markt iets gaande was. Deze manier van beleggen pakte meestal goed uit, maar was soms ook een gigantische misser. Door de cursus van Bart weet ik nu waar ik naar moet kijken en hoe ik mijn eigen analyse maak. Daarnaast heb ik ook mijn beleggingsplan gemaakt om zo mijn doelen te bereiken. Voor mij was het een hele leerzame cursus en Bart gaf ook regelmatig extra informatie in de besloten community. Wil je meer leren over beleggen op de lange termijn? Dan raad ik je deze cursus zeker aan.

Bianca van der Zwet | Profit First Boekhouder en Winstadviseur

De ervaring van anderen

Christel Heijmans
Hoe je zonder al te veel tijd te hoeven investeren toch waakzaam kunt beleggen.
Natasja Hofman
Goed, snel en makkelijk voor mensen die geen zin hebben het zelf allemaal uit te zoeken.
Jacintha de Gruiter
Deze cursus is de eerste stap naar serieus beleggen en het behalen van je financiële doelen!
Lianne Weug-Jobse

Deze cursus heeft mij dat extra zetje gegeven om nu écht te starten met beleggen!

Julia Godschalk
WAUW! Wat een toffe cursus. Ontzettend veel informatie, alles wordt grondig uitgelegd en daardoor heb ik veel zelfvertrouwen gekregen om te gaan beleggen. Ook leuk om met de community te kunnen overleggen en Bart z'n actieve aanwezigheid/ antwoorden daar. Thanks Paulien en Bart!
Abigail Jacobs
Een goede manier om kennis te maken met beleggen. Deze cursus helpt je een strategie te ontwikkelen die bij jou past als persoon en bij jouw doelen. Erg fijn om klaar gestoomd te worden om te starten met beleggen en dat je tegelijkertijd de mogelijkheid hebt om vragen te blijven stellen.
Chantal de Waal
Deze cursus neemt je echt stap voor stap aan de hand mee, waardoor je vol vertrouwen start met beleggen. Ik vond het heel erg interessant en waardevol. Daarnaast is het erg prettig dat je met andere cursisten in een Community zit en Bart antwoord geeft op al je vragen. Ik zou deze cursus zeker aan een ieder aanbevelen die erover denkt om de beurs op te gaan (maar dat nooit durfde). Thanks voor alle inzichten en kennis!
Stephanie Blaset

De cursus heeft mij geholpen om als beginneling de ins en outs te weten over de beleggingswereld. Ook na de aankoop van je aandelen gaven de lessen veel informatie over hoe verder. Daarbij is het leuk om te lezen hoe anderen door de cursus heen gaan en alle vragen worden direct beantwoord. Ik heb nu een strategie, ben klaar om de markt op te gaan om mijn eerste aandelen te kopen en weet nu hoe ik mijn portefeuille moet beheren en evalueren.

Marlouk Basten
Ik zou 'm zeker aanbevelen. Goede cursus voor starters. Je wordt aan de hand meegenomen, en je gaat het ook echt doen. Leuk om meteen aan de slag te gaan. Ik heb m'n eerste aandelen vandaag gekocht!
Daphne Descornez
Goede basis cursus die je helpt bij het starten van beleggen. Fijn dat dit in je eigen tijd kan en dat je ook nog iets langer de tijd krijgt om dit daadwerkelijk te doen. Ik had de tijd echt nodig, zonder dat ik me gestrest voelde dat ik het snel moest afronden.
Janneke Charlotte
De cursus heeft me echt geholpen om een grote stap in de juiste richting te zetten, ik had het zonder deze cursus namelijk niet gedurfd. Het eerst wat ik altijd doe is 'knowledge' verzamelen en onderzoeken voordat ik ergens in stap. De cursus gaf me deze handvaten.

Suzanne Joosten

In deze cursus krijg je de handvatten om te beginnen met beleggen en echt ontzettend veel te leren van de strategie erachter. Juist dát, het leren samen met het besef dat beleggen niet 'zomaar' aandelen kopen en verkopen is, dat maakt de cursus zo waardevol. Je gaat aan de slag met een strategie die je opzet voor een lange periode.

Amber Buisman
Deze cursus heeft mij geholpen om binnen 4 weken mijn eerste belegging te doen! Wauw!  Ik heb in zo'n korte tijd zoveel geleerd over beleggen, dat had ik zelf nooit verwacht. Het wordt je heel duidelijk en stapsgewijs uitgelegd, waardoor je ook met het volste vertrouwen je beleggingsrekening kunt openen en kunt gaan starten. Thanks aan Paulien en Bart, ik ben benieuwd wat mijn beleggingstoekomst gaat brengen. Door jullie ben ik nu eindelijk begonnen, yes!
Marije Bouwman
Ik zou de cursus zeker aanbevelen! Het is een zeer toegankelijk cursus waarbij je start bij de basis. Daarna ga je door middel van oefeningen, stap voor stap een gedetailleerd beleggingsplan maken waardoor je voor jezelf heel goed in kaart kan brengen welk doel je wil behalen en hoe je dat kan doen. Dit kan je er in de toekomst altijd bij pakken zodat je niet beïnvloed raakt door je omgeving en echt doelgericht te werk kan gaan. Dit is hetgeen wat naar mijn idee de cursus onderscheidt en krachtig maakt. Ik voel me nu ontzettend zeker van mijn zaak en ben een goede gesprekspartner geworden voor andere (startende) beleggers, hoe gaaf is dat!
Margien Klein Haneveld

De cursus heeft een fijne mix van video en tekst, wat ik zelf erg fijn vindt.  Een plus is de community, al post ik er niet heel veel op, vind het erg fijn om te zien wat andere cursisten doen. Via die community maak je ook makkelijk contact met andere cursisten voor extra vragen, wat ik al heb meegemaakt. Het is best wat informatie die je binnen krijgt in de cursus en de ene opdracht is moeilijker dan de andere, maar dat is natuurlijk wel goed, omdat je wel met een goede dosis beginnerskennis wil gaan beginnen met beleggen. Je krijgt zeker waar voor je geld.

Jan van der Velde

Deze cursus leert je alle basiskennis van zowel de theoretische als de praktische benadering van het beleggen. De cursus is bij uitstek geschikt voor beginners en hoewel financiële (achtergrond)kennis helpt is dit niet per sé noodzakelijk om de basis van het beleggen onder de knie te krijgen. Naast het inhoudelijke aspect maakt deze cursusopzet dat kennisdeling in de community erg waardevol kan zijn; dit nodigt uit toch het gezamenlijk sparren over o.a. verschillende analyses, de juiste strategieën en de uiteindelijke totstandkoming van je eigen portefeuille. Na afronding van deze cursus ben je binnen no-time klaargestoomd om je op de aandelenmarkt te begeven!

Guiselaine Capella
Iedere week werd ik verrast met ontzettend veel informatie die ik nog niet wist over beleggen. Dit was super, want ik heb mijn kennis over beleggen zeker verbreed met deze cursus. Vooral omdat de stof goed wordt uitgelegd ook als het erg technisch wordt! Ik heb met deze cursus nu de tools om mijn eerste stappen op de beleggingsmarkt te doen!
Tanja Vos
Het is een ontzettend fijne en heldere cursus die duidelijk maakt dat beleggen écht voor iedereen is. Je kunt je eigen strategie opstellen en vol vertrouwen deze wereld instappen. Of iets meer risico nemen, net wat jij wil ;) Voor ons is het in elk geval de start geweest om te gaan beleggen voor onze lange termijn doelen zoals het afbetalen van ons huis over 22 jaar en mijn pensioen over 35 jaar.
Sherida Wong
Het is een fijne, goede cursus voor beginners, in de loop van de cursus had ik veel vragen, maar Bart reageert hier vlot op.
Roos van der Schans

Ik heb echt heel veel geleerd over beleggen. Door de logische verdeling kon ik de stappen echt makkelijk volgen en ook direct tot actie over gaan. De vragen die ik stelde in de community werden eigenlijk altijd binnen een dag beantwoord en dan kon ik vervolgens weer verder. Hele fijne cursus om nu eindelijk eens echt met beleggen te beginnen!

Rik Pijnenburg

Wat een leuke en fijne cursus. Ik wil al een paar jaar starten met beleggen maar wist er te weinig van om echt de stap te nemen om te beginnen. Na deze cursus heb ik de kennis en het vertrouwen om nu eindelijk wel te starten. Top!

Elise Venema

Super goede cursus over beleggen. In simpele taal zodat je daadwerkelijk snapt waar het over gaat.  Fijn die herhalingen aan het eind van een les zodat je jezelf kan testen of je het snapt.  De lessen zijn kort zodat het overzichtelijk is en je zin krijgt in de volgende les. Heel veel tips, voorbeelden en suggesties waar je werkelijk wat aan hebt.  Je leert super veel en kan echt beleggen zonder stress.  Een aanrader voor iedereen en elke leeftijd.

Chantal Olde Hanhof

Nu probeer ik mensen al te enthousiasmeren voor beleggen en ik raad ze zeker deze cursus aan.  Bart, heeft met deze cursus beleggen echt tastbaar gemaakt en neemt je aan de hand mee waar je het nodig hebt, maar beleggen in Jip & Janneke taal maakt het voor mij echt helemaal begrijpelijk. Alles bij elkaar maakt dat ik vol vertrouwen de beleggersmarkt op ga. Ik heb echt wat geleerd en voor ieder die twijfelde of je beleggen wel zal snappen. Ik zeg: DOEN!

Alwien Sieraad

Deze cursus is voor mensen, zoals ik, die geen verstand hebben van beleggen maar er eigenlijk wel heel veel van wil weten. Als je denkt dat beleggen inhoudt dat je de hele dag via de telefoon zenuwachtig de koersen in de gaten moet houden en je er altijd enorme risico's mee loopt dan heb je het mis. Als je de uitdaging aan wil gaan om jezelf zes weken onder te dompelen in termen als ETF, turbo's, pensioen-strategie, fundamentele analyses en stierenmarkt zodat je daarna weloverwogen en doordacht aandelen kunt kopen.

Benny Walta
Steekwoorden: Betaalbaar, Duidelijk, Voor iedereen, Eerlijk, Vertrouwd.
Helen Cheung

Je krijgt een goede basis om zelf aan de slag te gaan!


Daniëlle Prins

Ik zou deze cursus zeker aanraden,  na afronding kun je succesvol extra vermogen opbouwen!

Nine Smeets

Ik heb in korte tijd erg veel geleerd over beleggen en nu het vertrouwen dit zelfstandig te kunnen doen.

Angélique van Eeuwen-Bos

Een nuttige cursus die de basis-inzichten biedt met betrekking tot beleggen. Het is actie-gericht en je opent direct je eigen beleggingsrekening tijdens de cursus. De onderlinge communicatie was een waardevolle toevoeging!

Aniek van Veghel

Interessante cursus, waarin je aan de hand genomen wordt om de basics over beleggen te leren en je tijdens de cursus ook je eerste belegging doet. Je ontvangt echt een heleboel informatie in 4 weken. De facebook community was een waardevolle toevoeging!

Linda van den Maagdenberg

Met de cursus ben ik wegwijs geworden in de basis van beleggen. Ik wist hier nog weinig tot niks vanaf en met de cursus heb ik mijn eerste aandelen gekocht! Iedereen die beleggen interessant vindt, maar er nog een beetje 'angstig' voor is, zou de cursus moeten volgen. 

Linda van Egmond

Als je al langer rond loopt met het idee te willen beleggen, maar niet weet waar te beginnen dan is deze cursus wat je nodig hebt. Compleet, duidelijk, praktisch en met super interessante inzichten.

Laten we Samen aan de Slag gaan! 💸

Disclaimer
De informatie op de website, emails en elke andere uiting van Nowherdays zijn met de grootst mogelijke zorg samengesteld. Desondanks kan het voorkomen dat de informatie onvolledig of niet (meer) juist is. Wij zijn niet verantwoordelijk voor eventueel geleden schade door het gebruik van de informatie. We geven geen beleggingsadvies en bemiddelen niet in financiële producten. Beleggers zijn zelf verantwoordelijk voor zijn of haar handelen op de beurs. Beleggen brengt risico’s met zich mee. Beleg nooit met geld dat je niet kunt missen. In het verleden behaalde resultaten bieden geen garantie voor de toekomst. Verwijzingen en hyperlinks naar websites van derden zijn bedoeld ter informatie. Wij zijn niet verantwoordelijk voor de inhoud van externe websites en aanvaard geen aansprakelijkheid voor eventueel geleden schade opgelopen door het gebruik van deze externe websites.