arrow_drop_up arrow_drop_down

Waarom Starten met Beleggen?

Een pensioenpot opbouwen, de wereld rondreizen of de studie van je kinderen betalen. Dromen waarvoor je een flinke spaarpot nodig hebt. Je bent misschien al eens begonnen om maandelijks iets te sparen maar het schiet maar niet op. Met sparen is op zich niets mis, je profiteert alleen niet van het rente-op-rente effect. En laat dit nou net hét effect zijn waardoor je 'spaarpot' veel sneller groeit. Helaas is dit iets wat de meeste mensen niet weten. 


De afgelopen jaren hebben wij een simpele & veilige strategie ontwikkelt met 4 stappen om te starten met beleggen. We hielpen al 300+ mensen om hier succesvol mee te starten. Samen met Beleggingsexpert Bart Maissan willen wij bij Nowherdays jou ook uitnodigen om te Starten met Beleggen!  

Beleggen, kan ik dat?

Misschien denk je er al een tijd over na om te beginnen met beleggen maar heb je het idee dat je veel geld nodig hebt om hiermee te starten. Dat vooroordeel is niet juist. Je kunt al starten met beleggen met een klein bedrag en hoe eerder je dat doet hoe beter. Als je succesvol wilt beleggen zal je je beleggingen namelijk de tijd moeten geven om te kunnen groeien.


  • Wist je dat je al kunt starten met beleggen met 50 euro per maand? 💶
  • Wist je dat je helemaal niet de hele dag naar een beeldscherm hoeft te turen om de aandelenkoers in de gaten te houden? Je kunt al starten met beleggen met 15 minuten per maand. ⏰
  • Wist je dat er een verschil is tussen een belegger en een speculant? Een speculant loopt namelijk veel meer risico en een belegger laat haar vermogen veilig groeien. 📈

300+ deelnemers gingen je

voor met resultaat

Susan Tuasela

Eigenaar Skin And More

"Als je geheel onbekend bent met beleggen dan zou ik de cursus 'Samen Starten met Beleggen' zeker aanbevelen, omdat je zo stap voor stap op de juiste manier begeleid wordt op wat vooraf nog onbekend terrein is. Door deze cursus te hebben gevolgd ben ik in 4 weken een stuk wijzer geworden over de basis van beleggen en hoe en waar te beginnen. Van het maken van een fundamentele analyse tot je beleggingsstrategie bepalen en het openen van een beleggingsrekening."

Brigitte Kersch

Eigenaar Virtual Backoffice

“De cursus wordt in begrijpelijke taal uitgelegd, erg fijn als je niks over beleggen weet. In 4 weken leer je om te starten met beleggen en welke strategie het beste bij jouw doel past. De eerste aandelen zijn inmiddels gekocht, iets wat ik zonder cursus nooit had gedaan.”

Eva Helwig

Eigenaar evaoverdewereld

"Voor aanvang van de cursus wist ik vrijwel niets over beleggen, maar inmiddels heb ik mijn eerste beleggingen gekocht! Tijdens deze vier weken heb ik de basis begrippen en beginselen van beleggen geleerd en heb ik een beleggingsplan en strategie gemaakt die past bij mijn wensen. In korte tijd heb ik veel geleerd en kan ik met vertrouwen de beurs op."

Bart; Ik begon op mijn 14de met sparen

Al sinds ik mij kan heugen ben ik bezig met financiën. Mijn financiële avontuur begon op mijn 14e toen ik besloot om te gaan sparen voor een eigen huis. Met als resultaat dat ik 10 jaar later een appartement in Amsterdam kon aankopen met 50.000 euro eigen geld. Nadat ik dit doel bereikt had kreeg ik de ruimte om andere dingen met mijn geld te doen. Al snel kwam ik er achter dat sparen niet de slimste manier is om snel een vermogen op te bouwen. Dit heeft uiteindelijk geresulteerd in een passie voor beleggen en het dagelijks bezig zijn met de financiële markten. Eerst deed ik dit vooral naast mijn werk als internationale trouwfotograaf en nu focus ik mij fulltime op beleggen. Met dezelfde stappen die we in de cursus bespreken heb ik een vermogen opgebouwd van +/- 65.000 euro op de beurs. 

Laten we het samen doen!

Iris Cops

Oprichter I.J.Professionals

"In deze cursus leer je stap voor stap te starten met beleggen. Voor mij als beginnende leek in begrijpbare Jip & Janneke taal wat erg fijn is. Wat daarnaast erg prettig is dat, wanneer je er even niet uitkomt, terug kunt vallen op Bart, deze antwoordt snel en denkt graag met je mee."

Sabine Oerlemans

Hypnotherapeut en coach

“Ik heb super veel geleerd tijdens de cursus van Bart! Voor mij als leek was het allemaal nieuwe stof, maar ik heb het gevoel dat ik het allemaal begrijp en kan toepassen."

Aafke Janny Franssens 

Backoffice bij Reiskundig

"Erg interessante cursus die goed te volgen is. De stof die wordt behandeld houd je scherp en bij de les. Leuk om zo meer te leren over beleggen en zelf aan de slag te kunnen.

Paulien; Ik heb 4 jaar weggegooid


Een paar jaar geleden was ik het zat. Ik wilde geen onrust meer voelen over mijn financiële toekomst. Al een tijdje wilde ik hiermee aan de slag maar telkens weer schoof ik het voor me uit, dat komt later wel dacht ik, het is nu nog niet zo belangrijk. Ik denk dat ik dat excuus zo’n 4 jaar heb gebruikt terwijl ik al wist wat de mogelijkheden waren. Doodzonde dat ik er zolang over heb gedaan om hiermee aan de slag te gaan, weet ik nu! Want hoe eerder je begint met hierover na te denken, hoe sneller je voor financiële rust kunt gaan zorgen. 


Sinds enkele jaren volg ik een goede strategie waarmee het doel is dat ik op mijn 65ste circa 1 miljoen euro voor mijn pensioen heb opgebouwd. Ik ben inmiddels al lekker op weg (al zeg ik het zelf) met deze strategie heb ik nu een vermogen van +/- 45.000 euro opgebouwd wat puur en alleen voor mijn pensioen gebruikt kan worden en ik dus niet nodig heb om nu van te leven. Dit zorgt ervoor dat ik met een gerust hart naar de toekomst kan kijken en ik me geen zorgen hoef te maken of ik op mijn 80ste nog kan genieten van mijn leven.

hou mij op de hoogte

Dit vind je in de cursus 'Samen Starten Met Beleggen'

Week 1: Leren Beleggen

Je leert alle basiskennis over beleggen zoals waarom je beter kunt beleggen dan sparen, hoe je middels rente op rente je geld voor je kunt laten werken, waar je allemaal in kunt beleggen, hoe je een fundamentele analyse maakt, wat aandelen, obligaties, beleggingsfondsen, ETF’s en turbo’s en opties zijn. Je leert alle begrippen van beleggen kennen zodat je precies weet wat je moet doen om simpel te starten. 

Week 2: Je Beleggingsplan

Je leert deze week in 8 stappen een beleggingsplan te maken. Je gaat aan de slag om je huidige financiën inzichtelijk te maken, je bepaalt je beleggingsdoel, je tijdspad, je inleg en kijkt naar je beleggingsprofiel. Vervolgens ga je je strategie bepalen en geven we je 5 voorbeeld strategieën. Je leert hoe je een haalbaarheidscheck doet en je je portefeuille samenstelt. Na deze week ben jij ready om te starten!

Week 3: Starten met Beleggen

Je leert hoe de aandelenmarkt werkt en wat technische analyses zijn. Vervolgens gaan we samen aan de slag en laten we je zien hoe je een broker kiest middels onze broker vergelijker. Je opent vervolgens een beleggingsrekening, maakt een watchlist en bereid je voor op je eerste aankoop. Je bent een belegger!

Week 4: Succesvol Beleggen

Deze week leer je hoe je je portefeuille moet beheren. We bespreken hoe je je rendement beoordeeld, hoe je je emoties de baas wordt en wat er belangrijk is om succesvol te beleggen. Na het volgen van deze week ben jij er klaar voor om jouw financiële dromen te verwezenlijken. Je hebt alle tools in handen om dit te realiseren. 

Zullen we Samen Starten Met Beleggen?

hou mij op de hoogte


100%
garantie dat jij kunt leren beleggen
8,3
beoordelen de huidige deelnemers    de cursus
110.000+
euro in aan aandelen 

300+

deelnemers gingen je voor

Sarina Kist

Google Ads Specialist

Ik dacht dat beleggen alleen voor mensen die geld overhadden weggelegd is, maar niets is minder waar!

Ik zou deze cursus zeker aanbevelen. Ik dacht dat beleggen alleen voor mensen die geld overhadden weggelegd is, maar niets is minder waar! De cursus is een mooie mix van theorie en praktijk. Het daagt je echt uit om kritisch naar je doelen en investeringen te kijken. Ik heb het gevoel dat ik na het volgen van deze cursus goed voorbereid kan beginnen met beleggen. De Facebook-groep die bij de cursus hoort is ook heel waardevol geweest. Het geeft je nieuwe inzichten als je leest hoe een ander dingen opvat en doet.

Laten we Samen Starten met Beleggen!

hou mij op de hoogte

Bianca van der Zwet

Profit First Boekhouder en Winstadviseur

Wil je meer leren over beleggen op de lange termijn? Dan raad ik je deze cursus zeker aan.

Ik was al bekend met beleggen, maar deed het altijd op mijn onderbuikgevoel. Als de koers laag stond kocht ik wat aandelen of als er in een bepaalde markt iets gaande was. Deze manier van beleggen pakte meestal goed uit, maar was soms ook een gigantische misser. Door de cursus van Bart weet ik nu waar ik naar moet kijken en hoe ik mijn eigen analyse maak. Daarnaast heb ik ook mijn beleggingsplan gemaakt om zo mijn doelen te bereiken. Voor mij was het een hele leerzame cursus en Bart gaf ook regelmatig extra informatie in de besloten community. Wil je meer leren over beleggen op de lange termijn? Dan raad ik je deze cursus zeker aan.

Disclaimer
De informatie op de website, emails en elke andere uiting van Nowherdays en Bart Maissan zijn met de grootst mogelijke zorg samengesteld. Desondanks kan het voorkomen dat de informatie onvolledig of niet (meer) juist is. Wij zijn niet verantwoordelijk voor eventueel geleden schade door het gebruik van de informatie. We geven geen beleggingsadvies en bemiddelen niet in financiële producten. Beleggers zijn zelf verantwoordelijk voor zijn of haar handelen op de beurs. Beleggen brengt risico’s met zich mee. Beleg nooit met geld dat je niet kunt missen. In het verleden behaalde resultaten bieden geen garantie voor de toekomst. Verwijzingen en hyperlinks naar websites van derden zijn bedoeld ter informatie. Wij zijn niet verantwoordelijk voor de inhoud van externe websites en aanvaard geen aansprakelijkheid voor eventueel geleden schade opgelopen door het gebruik van deze externe websites.

We maken gebruik van Cookies