Samen Starten met Beleggen
Samen Starten Met Beleggen

Zullen we Samen Starten met Beleggen? 💸

Cursus + Community t.w.v. € 397,- nu voor € 97,-

00
dagen
00
uren
00
minuten
00
seconden

Samen Starten Met Beleggen Cursus

De meest eenvoudige manier om te Starten met Beleggen.

Nu geen € 397,- maar € 97,- excl. btw

Contact

Inclusief handige app,    overal te volgen

Probeer nu gratis

Praktisch stappenplan en video's

Facebook community Samen Starten met Beleggen

Stel je vragen in de besloten community

Waarom Starten met Beleggen?

Een pensioenpot opbouwen, de wereld rondreizen of de studie van je kinderen betalen. Dromen waarvoor je een flinke spaarpot nodig hebt. Je bent misschien al eens begonnen om maandelijks iets te sparen maar het schiet maar niet op. Met sparen is op zich niets mis, je profiteert alleen niet van het rente-op-rente effect. En laat dit nou net hét effect zijn waardoor je 'spaarpot' veel sneller groeit. Helaas is dit iets wat de meeste mensen niet weten. 


De afgelopen jaren hebben wij een simpele & veilige strategie ontwikkelt met 4 stappen om te starten met beleggen. We hielpen al 2500+ mensen om hier succesvol mee te starten. Samen met Beleggingsexpert Bart willen wij bij Nowherdays jou ook uitnodigen om te Starten met Beleggen!  

Beleggen, kan ik dat?

Misschien denk je er al een tijd over na om te beginnen met beleggen maar heb je het idee dat je veel geld nodig hebt om hiermee te starten. Dat vooroordeel is niet juist. Je kunt al starten met beleggen met een klein bedrag en hoe eerder je dat doet hoe beter. Als je succesvol wilt beleggen zal je je beleggingen namelijk de tijd moeten geven om te kunnen groeien.


  • Wist je dat je al kunt starten met beleggen met 29 euro per maand? 💶
  • Wist je dat je helemaal niet de hele dag naar een beeldscherm hoeft te turen om de aandelenkoers in de gaten te houden? Je kunt al starten met beleggen met 15 minuten per maand. ⏰
  • Wist je dat er een verschil is tussen een belegger en een speculant? Een speculant loopt namelijk veel meer risico en een belegger laat haar vermogen veilig groeien. 📈
Samen Starten met Beleggen aanbeveling

"Vol zelfvertrouwen aan de slag gegaan op de beurs!"

Ik heb van de zomer de online cursus Samen Starten met Beleggen gevolgd. Aanrader voor iedereen die wil beginnen met beleggen, maar nog niet goed weet hoe en wat. Door de heldere uitleg worden angsten weggenomen en maak je een gedegen beleggingsplan met strategie. Door middel van de analyses en tools weet je goed waar je in wilt beleggen en hoeveel geld je maandelijks opzij moet zetten om je doel te bereiken. Ik ben inmiddels vol zelfvertrouwen zelfstandig aan de slag gegaan op de beurs!

Suzanne van Duijn | Ondernemer www.vrijemeid.nl


2500+ deelnemers gingen je

voor met resultaat


Susan Tuasela

Eigenaar Skin And More

"Als je geheel onbekend bent met beleggen dan zou ik deze cursus zeker aanbevelen, omdat je zo stap voor stap begeleid wordt. Door deze cursus te volgen ben ik in 4 weken een stuk wijzer geworden over de basis van beleggen en hoe en waar te beginnen. Van het maken van een fundamentele analyse tot je beleggingsstrategie bepalen en het openen van een beleggingsrekening."

Brigitte Kersch

Eigenaar Virtual Backoffice

“De cursus wordt in begrijpelijke taal uitgelegd, erg fijn als je niks over beleggen weet. In 4 weken leer je om te starten met beleggen en welke strategie het beste bij jouw doel past. De eerste aandelen zijn inmiddels gekocht, iets wat ik zonder cursus nooit had gedaan.”Eva Helwig

Eigenaar evaoverdewereld

"Voor aanvang van de cursus wist ik vrijwel niets over beleggen, maar inmiddels heb ik mijn eerste beleggingen gekocht! Tijdens deze vier weken heb ik de basis begrippen en beginselen van beleggen geleerd en heb ik een beleggingsplan en strategie gemaakt die past bij mijn wensen. In korte tijd heb ik veel geleerd en kan ik met vertrouwen de beurs op."

Bart; Ik begon op mijn 14de met sparen voor een huis

Al sinds ik mij kan heugen ben ik bezig met financiën. Mijn financiële avontuur begon op mijn 14e toen ik besloot om te gaan sparen voor een eigen huis. Met als resultaat dat ik 10 jaar later een appartement in Amsterdam kon aankopen met 50.000 euro eigen geld. Nadat ik dit doel bereikt had kreeg ik de ruimte om andere dingen met mijn geld te doen. Al snel kwam ik er achter dat sparen niet de slimste manier is om snel een vermogen op te bouwen. Dit heeft uiteindelijk geresulteerd in een passie voor beleggen en het dagelijks bezig zijn met de financiële markten. Eerst deed ik dit vooral naast mijn werk als internationale trouwfotograaf en nu focus ik mij fulltime op beleggen. Met dezelfde stappen die we in de cursus bespreken heb ik een vermogen opgebouwd van +/- 100.000 euro op de beurs. 

Laten we het samen doen!

Iris Cops

Oprichter I.J.Professionals

"In deze cursus leer je stap voor stap in begrijpbare taal te starten met beleggen. Voor mij als beginnende leek erg fijn! Wanneer je er even niet uitkomt, kun je terug vallen op Bart, hij antwoordt snel en denkt graag met je mee."

Sabine Oerlemans

Hypnotherapeut en coach

“Ik heb super veel geleerd tijdens de cursus van Bart! Voor mij als leek was het allemaal nieuwe stof, maar ik heb het gevoel dat ik het allemaal begrijp en kan toepassen."


Aafke Janny Franssens 

Backoffice bij Reiskundig

"Erg interessante cursus die goed te volgen is. De stof die wordt behandeld houd je scherp en bij de les. Leuk om zo meer te leren over beleggen en zelf aan de slag te kunnen."


Paulien; Ik heb 4 jaar en

+/- 100.000 euro weggegooid

Een paar jaar geleden was ik het zat. Ik wilde geen onrust meer voelen over mijn financiële toekomst. Al een tijdje wilde ik hiermee aan de slag maar telkens weer schoof ik het voor me uit, dat komt later wel dacht ik, het is nu nog niet zo belangrijk. Ik denk dat ik dat excuus zo’n 4 jaar heb gebruikt terwijl ik al wist wat de mogelijkheden waren. Doodzonde dat ik er zolang over heb gedaan om hiermee aan de slag te gaan, weet ik nu. Ik kwam erachter dat die jaren wachten mij +/- 100.000 euro hebben gekost! Want hoe eerder je begint met hierover na te denken, hoe sneller je voor financiële rust kunt gaan zorgen. 


Sinds enkele jaren volg ik een goede strategie waarmee het doel is dat ik op mijn 65ste circa 1 miljoen euro voor mijn pensioen heb opgebouwd. Ik ben inmiddels al lekker op weg (al zeg ik het zelf) met deze strategie heb ik nu een vermogen van +/- 80.000 euro opgebouwd wat puur en alleen voor mijn pensioen gebruikt kan worden en ik dus niet nodig heb om van te leven. Dit zorgt ervoor dat ik met een gerust hart naar de toekomst kan kijken en ik me geen zorgen hoef te maken of ik op mijn 80ste nog kan genieten van mijn leven.

Dit vind je in de cursus 'Samen Starten met Beleggen'

Week 1: Leren Beleggen

Je leert alle basiskennis over beleggen zoals waarom je beter kunt beleggen dan sparen, hoe je middels rente op rente je geld voor je kunt laten werken, waar je allemaal in kunt beleggen, hoe je een fundamentele analyse maakt, wat aandelen, obligaties, beleggingsfondsen en ETF’s zijn. Je leert alle begrippen van beleggen kennen zodat je precies weet wat je moet doen om simpel te starten. 

Week 2: Je Beleggingsplan

Je leert deze week in 8 stappen een beleggingsplan te maken. Je gaat aan de slag om je huidige financiën inzichtelijk te maken, je bepaalt je beleggingsdoel, je tijdspad, je inleg en kijkt naar je beleggingsprofiel.

Vervolgens ga je je strategie bepalen en geven we je 5 voorbeeld strategieën. Je leert hoe je een haalbaarheidscheck doet en je je portefeuille samenstelt. Na deze week ben jij ready om te starten!

Week 3: Starten met Beleggen

Je leert hoe de aandelenmarkt werkt en wat technische analyses zijn.

Vervolgens gaan we samen aan de slag en laten we je zien hoe je een broker kiest middels onze broker vergelijker. Je opent vervolgens een beleggingsrekening, maakt een watchlist en bereid je voor op je eerste aankoop. Je bent een belegger!

Week 4: Succesvol Beleggen

Deze week leer je hoe je je portefeuille moet beheren. We bespreken hoe je je rendement beoordeeld, hoe je je emoties de baas wordt en wat er belangrijk is om succesvol te beleggen. Na het volgen van deze week ben jij er klaar voor om jouw financiële dromen te verwezenlijken. Je hebt alle tools in handen om dit te realiseren. 

Sneakpreview cursus 👀

Praktische opdrachten

Samen Starten met beleggen aanbeveling

Juliette Bos

Projectmedewerker

"Met name de opdrachten zijn ontzettend leerzaam! Het mooie is dat je na het maken van de opdrachten praktisch toepasbare kennis en ervaring hebt opgedaan om zelf aan de slag te gaan." 

Samen Starten met Beleggen aanbeveling

Pascalle Veen

Student

"Je bouwt een prettige basiskennis op. Niet alleen alle belangrijke termen maar ook welke websites fijn zijn, hoe je nou echt begint en in de app van je broker navigeert. Erg duidelijk."


Koosje Janssen 

Health en Wellnesscoach

"Ik zou het aanraden voor iedereen die de basis wil leren over starten met beleggen. Dit is de perfecte beginnerscursus."Nu met twee extra bonussen 🤗

online marketing nowherdays

🎁 Bonus 1: Besloten Community

Stel dagelijks je vragen in de besloten Community en krijg feedback op je opdrachten.

🎁 Bonus 2: Verrassing bonus 2x!

Hier zeggen we natuurlijk nog helemaal niets over! 🤐 maar het heeft natuurlijk te maken met beleggen

Zullen we Samen Starten Met Beleggen?

Samen Starten Met Beleggen aanbeveling

"Ik dacht dat beleggen alleen voor mensen die geld overhadden weggelegd is,

maar niets is minder waar!"

Ik zou deze cursus zeker aanbevelen. Ik dacht dat beleggen alleen voor mensen die geld overhadden weggelegd is, maar niets is minder waar! De cursus is een mooie mix van theorie en praktijk. Het daagt je echt uit om kritisch naar je doelen en investeringen te kijken. Ik heb het gevoel dat ik na het volgen van deze cursus goed voorbereid kan beginnen met beleggen. De Facebook-groep is ook heel waardevol geweest. Het geeft je nieuwe inzichten als je leest hoe een ander dingen opvat en doet.

Sarina Kist | Google Ads Specialist

Wat krijg je allemaal?

👉 Je start direct met de cursus 'Samen Starten met Beleggen' t.w.v. 249 euro

👉 Je krijgt in totaal 6 weken toegang tot de cursus

👉Bonus 1: Je krijgt toegang tot de exclusieve besloten Community t.w.v. 99 euro

👉 Waar je dagelijks antwoord krijgt op je vragen

👉 Bonus 2: Verrassing bonus 2x t.w.v. 49 euro

Dit pakket heeft een totale waarde van 397 euro,

nu voor slechts 97 euro ex. btw

100%
garantie dat jij kunt leren beleggen
8,3
beoordelen de huidige deelnemers  de cursus
170.000+
euro in aandelen 

2500+

deelnemers gingen je voor
Samen Starten met beleggen aanbeveling

"Ik had vooroordelen over beleggen, maar nu durf ik de beurs op"

Toen ik begon aan de cursus wist ik niets over beleggen, anders dan wat ik van huis uit mee heb gekregen: spaar voor later, en doe dit met 'veilige' producten via levensverzekering e.d beheerde producten. Mede hierdoor ben ik altijd huiverig geweest voor het nemen van risico's en had ik vooroordelen over beleggen (zoals beleggen=gokken voor geldwolven, en gaat altijd ten koste van mens en milieu). Dankzij deze stap voor stap cursus leerde ik in klare taal wat beleggen inhoudt en durf ik de beurs op. Wat ook supertof is, is dat je in een community bezig bent, niet pusherig maar wel fijn om een vraagbaak te hebben, en..... te ontdekken dat je niet de enige bent met twijfels, vragen, bepaalde verlangens en doelen zoals de vrijheid om eerder te stoppen met werken, of het maken van een wereldreis, afbetalen van de hypotheek.  Aanrader dus!

Lonneke Rentinck |HR medewerker

Profiteer nu van deze speciale actie
met maar liefst 300 euro korting!👇

Laten we Samen Starten met Beleggen! 💸

Samen Starten Met Beleggen aanbeveling

"Wil je meer leren over beleggen op de lange termijn? Dan raad ik je deze cursus zeker aan"

Ik was al bekend met beleggen, maar deed het altijd op mijn onderbuikgevoel. Als de koers laag stond kocht ik wat aandelen of als er in een bepaalde markt iets gaande was. Deze manier van beleggen pakte meestal goed uit, maar was soms ook een gigantische misser. Door de cursus van Bart weet ik nu waar ik naar moet kijken en hoe ik mijn eigen analyse maak. Daarnaast heb ik ook mijn beleggingsplan gemaakt om zo mijn doelen te bereiken. Voor mij was het een hele leerzame cursus en Bart gaf ook regelmatig extra informatie in de besloten community. Wil je meer leren over beleggen op de lange termijn? Dan raad ik je deze cursus zeker aan

Bianca van der Zwet | Profit First Boekhouder en Winstadviseur

De ervaring van anderen

Christel Heijmans
Hoe je zonder al te veel tijd te hoeven investeren toch waakzaam kunt beleggen.
Natasja Hofman
Goed, snel en makkelijk voor mensen die geen zin hebben het zelf allemaal uit te zoeken.
Jacintha de Gruiter
Deze cursus is de eerste stap naar serieus beleggen en het behalen van je financiële doelen!
Lianne Weug-Jobse

Deze cursus heeft mij dat extra zetje gegeven om nu écht te starten met beleggen!

Julia Godschalk
WAUW! Wat een toffe cursus is Samen Starten met Beleggen. Ontzettend veel informatie, alles wordt grondig uitgelegd en daardoor heb ik veel zelfvertrouwen gekregen om te gaan beleggen. Ook leuk om met de community te kunnen overleggen en Bart z'n actieve aanwezigheid/ antwoorden daar. Thanks Paulien en Bart!!!
Abigail Jacobs
Een goede manier om kennis te maken met beleggen. Deze cursus helpt je een strategie te ontwikkelen die bij jou past als persoon en bij jouw doelen. Erg fijn om klaar gestoomd te worden om te starten met beleggen en dat je tegelijkertijd de mogelijkheid hebt om vragen te blijven stellen.
Chantal de Waal
Deze cursus neemt je echt stap voor stap aan de hand mee, waardoor je vol vertrouwen start met beleggen. Ik vond het heel erg interessant en waardevol. Daarnaast is het erg prettig dat je met andere cursisten in een Facebook Community zit en Bart antwoord geeft op al je vragen. Ik zou deze cursus zeker aan een ieder aanbevelen die erover denkt om de beurs op te gaan (maar dat nooit durfde). Thanks voor alle inzichten en kennis!
Stephanie Blaset

De cursus heeft mij geholpen om als beginneling de ins en outs te weten over de beleggingswereld. Ook na de aankoop van je aandelen gaven de lessen veel informatie over hoe verder. Daarbij is het leuk om te lezen hoe anderen door de cursus heen gaan en alle vragen worden direct beantwoord. Ik heb nu een strategie, ben klaar om de markt op te gaan om mijn eerste aandelen te kopen en weet nu hoe ik mijn portefeuille moet beheren en evalueren.

Marlouk Basten
Ik zou 'm zeker aanbevelen. Goede cursus voor starters. Je wordt aan de hand meegenomen, en je gaat het ook echt doen. Leuk om meteen aan de slag te gaan. Ik heb m'n eerste aandelen vandaag gekocht!
Daphne Descornez
Goede basis cursus die je helpt bij het starten van beleggen. Fijn dat dit in je eigen tijd kan en dat je ook nog iets langer de tijd krijgt om dit daadwerkelijk te doen. Ik had de 6 weken wel echt nodig, zonder dat ik me gestrest voelde dat ik het snel moest afronden.
Janneke Charlotte
De cursus heeft me echt geholpen om een grote stap in de juiste richting te zetten, ik had het zonder deze cursus namelijk niet gedurfd. Het eerst wat ik altijd doe is 'knowledge' verzamelen en onderzoeken voordat ik ergens in stap. De cursus gaf me deze handvaten.

Suzanne Joosten

In deze cursus krijg je de handvatten om te beginnen met beleggen en echt ontzettend veel te leren van de strategie erachter. Juist dát, het leren samen met het besef dat beleggen niet 'zomaar' aandelen kopen en verkopen is, dat maakt de cursus zo waardevol. Je gaat aan de slag met een strategie die je opzet voor een lange periode.

Amber Buisman
Deze cursus heeft mij geholpen om binnen 4 weken mijn eerste belegging te doen! Wauw!  Ik heb in zo'n korte tijd zoveel geleerd over beleggen, dat had ik zelf nooit verwacht. Het wordt je heel duidelijk en stapsgewijs uitgelegd, waardoor je ook met het volste vertrouwen je beleggingsrekening kunt openen en kunt gaan starten. Thanks aan Paulien en Bart, ik ben benieuwd wat mijn beleggingstoekomst gaat brengen. Door jullie ben ik nu eindelijk begonnen, yes!
Marije Bouwman
Ik zou de cursus Starten met Beleggen zeker aanbevelen! Het is een zeer toegankelijk cursus waarbij je start bij de basis. Daarna ga je door middel van oefeningen, stap voor stap een gedetailleerd beleggingsplan maken waardoor je voor jezelf heel goed in kaart kan brengen welk doel je wil behalen en hoe je dat kan doen. Dit kan je er in de toekomst altijd bij pakken zodat je niet beïnvloed raakt door je omgeving en echt doelgericht te werk kan gaan. Dit is hetgeen wat naar mijn idee de cursus onderscheidt en krachtig maakt. Ik voel me nu ontzettend zeker van mijn zaak en ben een goede gesprekspartner geworden voor andere (startende) beleggers, hoe gaaf is dat!
Margien Klein Haneveld

De cursus heeft een fijne mix van video en tekst, wat ik zelf erg fijn vindt.  Een plus is de community op Facebook, al post ik er niet heel veel op, vind het erg fijn om te zien wat andere cursisten doen. Via die community maak je ook makkelijk contact met andere cursisten voor extra vragen, wat ik al heb meegemaakt. Het is best wat informatie die je binnen krijgt in de cursus en de ene opdracht is moeilijker dan de andere, maar dat is natuurlijk wel goed, omdat je wel met een goede dosis beginnerskennis wil gaan beginnen met beleggen. Je krijgt zeker waar voor je geld.

Jan van der Velde

Deze cursus leert je alle basiskennis van zowel de theoretische als de praktische benadering van het beleggen. De cursus is bij uitstek geschikt voor beginners en hoewel financiële (achtergrond)kennis helpt is dit niet per sé noodzakelijk om de basis van het beleggen onder de knie te krijgen. Naast het inhoudelijke aspect maakt deze cursusopzet dat kennisdeling in de community erg waardevol kan zijn; dit nodigt uit toch het gezamenlijk sparren over o.a. verschillende analyses, de juiste strategieën en de uiteindelijke totstandkoming van je eigen portefeuille. Na afronding van deze cursus ben je binnen vier weken klaargestoomd om je op de aandelenmarkt te begeven!

Guiselaine Capella
Iedere van de 4 weken van de cursus Starten met Beleggen werd ik verrast met ontzettend veel informatie die ik nog niet wist over beleggen. Dit was super, want ik heb mijn kennis over beleggen zeker verbreed met deze cursus. Vooral omdat de stof goed wordt uitgelegd ook als het erg technisch wordt! Ik heb met deze cursus nu de tools om mijn eerste stappen op de beleggingsmarkt te doen!
Tanja Vos
Het is een ontzettend fijne en heldere cursus die duidelijk maakt dat beleggen écht voor iedereen is. Je kunt je eigen strategie opstellen en vol vertrouwen deze wereld instappen. Of iets meer risico nemen, net wat jij wil ;) Voor ons is het in elk geval de start geweest om te gaan beleggen voor onze lange termijn doelen zoals het afbetalen van ons huis over 22 jaar en mijn pensioen over 35 jaar.
Sherida Wong
Het is een fijne, goede cursus voor beginners, in de loop van de cursus had ik veel vragen, maar Bart reageert hier vlot op.
Roos van der Schans

Ik heb in 4 weken tijd echt heel veel geleerd over beleggen. Door de logische verdeling kon ik de stappen echt makkelijk volgen en ook direct tot actie over gaan. De vragen die ik stelde in de FB community werden eigenlijk altijd binnen een dag beantwoord en dan kon ik vervolgens weer verder. Hele fijne cursus om nu eindelijk eens echt met beleggen te beginnen!

Rik Pijnenburg

Wat een leuke en fijne cursus. Ik wil al een paar jaar starten met beleggen maar wist er te weinig van om echt de stap te nemen om te beginnen. Na deze cursus heb ik de kennis en het vertrouwen om nu eindelijk wel te starten. Top!

Elise Venema

Super goede cursus over beleggen. In simpele taal zodat je daadwerkelijk snapt waar het over gaat.  Fijn die herhalingen aan het eind van een les zodat je jezelf kan testen of je het snapt.  De lessen zijn kort zodat het overzichtelijk is en je zin krijgt in de volgende les. Heel veel tips, voorbeelden en suggesties waar je werkelijk wat aan hebt.  Je leert super veel en kan echt beleggen zonder stress.  Een aanrader voor iedereen en elke leeftijd.

Chantal Olde Hanhof

Nu probeer ik mensen al te enthousiasmeren voor beleggen en ik raad ze zeker deze cursus aan.  Bart, heeft met deze cursus beleggen echt tastbaar gemaakt en neemt je aan de hand mee waar je het nodig hebt, maar beleggen in Jip & Janneke taal maakt het voor mij echt helemaal begrijpelijk. Alles bij elkaar maakt dat ik vol vertrouwen de beleggersmarkt op ga. Ik heb echt wat geleerd en voor ieder die twijfelde of je beleggen wel zal snappen. Ik zeg: DOEN!

Alwien Sieraad

Deze cursus is voor mensen, zoals ik, die geen verstand hebben van beleggen maar er eigenlijk wel heel veel van wil weten. Als je denkt dat beleggen inhoudt dat je de hele dag via de telefoon zenuwachtig de koersen in de gaten moet houden en je er altijd enorme risico's mee loopt dan heb je het mis. Als je de uitdaging aan wil gaan om jezelf zes weken onder te dompelen in termen als ETF, turbo's, pensioen-strategie, fundamentele analyses en stierenmarkt zodat je daarna weloverwogen en doordacht aandelen kunt kopen.

Benny Walta
Steekwoorden: Betaalbaar, Duidelijk, Voor iedereen, Eerlijk, Vertrouwd.
Helen Cheung

Je krijgt een goede basis om zelf aan de slag te gaan!


Daniëlle Prins

Ik zou deze cursus zeker aanraden,  na afronding kun je succesvol extra vermogen opbouwen!

Nine Smeets

Ik heb in korte tijd erg veel geleerd over beleggen en nu het vertrouwen dit zelfstandig te kunnen doen.

Angélique van Eeuwen-Bos

Een nuttige cursus die de basis-inzichten biedt met betrekking tot beleggen. Het is actie-gericht en je opent direct je eigen beleggingsrekening tijdens de cursus. De onderlinge communicatie via Facebook was een waardevolle toevoeging!

Aniek van Veghel

Interessante cursus, waarin je aan de hand genomen wordt om de basics over beleggen te leren en je tijdens de cursus ook je eerste belegging doet. Je ontvangt echt een heleboel informatie in 4 weken. De facebook community was een waardevolle toevoeging!

Linda van den Maagdenberg

Met de cursus ben ik wegwijs geworden in de basis van beleggen. Ik wist hier nog weinig tot niks vanaf en met de cursus heb ik mijn eerste aandelen gekocht! Iedereen die beleggen interessant vindt, maar er nog een beetje 'angstig' voor is, zou de cursus moeten volgen. 

Linda van Egmond

Als je al langer rond loopt met het idee te willen beleggen, maar niet weet waar te beginnen dan is deze cursus wat je nodig hebt. Compleet, duidelijk, praktisch en met super interessante inzichten.

Laten we Samen Starten met Beleggen! 💸

Disclaimer
De informatie op de website, emails en elke andere uiting van Nowherdays en Bart Maissan zijn met de grootst mogelijke zorg samengesteld. Desondanks kan het voorkomen dat de informatie onvolledig of niet (meer) juist is. Wij zijn niet verantwoordelijk voor eventueel geleden schade door het gebruik van de informatie. We geven geen beleggingsadvies en bemiddelen niet in financiële producten. Beleggers zijn zelf verantwoordelijk voor zijn of haar handelen op de beurs. Beleggen brengt risico’s met zich mee. Beleg nooit met geld dat je niet kunt missen. In het verleden behaalde resultaten bieden geen garantie voor de toekomst. Verwijzingen en hyperlinks naar websites van derden zijn bedoeld ter informatie. Wij zijn niet verantwoordelijk voor de inhoud van externe websites en aanvaard geen aansprakelijkheid voor eventueel geleden schade opgelopen door het gebruik van deze externe websites.